Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mérgezés esetén mi a normális...

Mérgezés esetén mi a normális viselkedés?

Figyelt kérdés

Kutyusommal reggel voltunk állatorvosnál, mert este még teljesen jól volt, aztán reggel óta úgy megy, mint aki be van rúgva. Éjszaka kint alszik a kertben. A doki arra gyanakodott, hogy valamilyen mérgezés, kapott infúziót, hánytató szurit. Azóta hány, és próbál inni, de nem forog annyira a nyelve, beleteszi a vízbe a buksiját és látszik, hogy "buborékozik" a nózijával,szóval a vízbe is fújja ki a levegőt. Ahova reggel vittük doki (ő ismeri gyerekkora óta a kutyusom), csak délig rendelt ma. Hívtuk az ügyeletet azt mondták még várjunk 17.00-ig. Most alszik, kb ágyút lehetne mellette dörgetni, le sem bagózná. Mindemellé hozzájön, hogy egy 1 éves labrador kislány, akinek az élete a játék a jövés menés, annyi energiája van alapból, hogy nem igaz.

Voltatok már hasonló helyzetben? Mikor kellene várni a javulást? Csak vizet hányik ki, amit ugye előtte nagy szenvedéssel "megiszik".... Pisilni pisil, kakilni nem, ételt abszolút nem kér (se tápot, se konzervet, se itthoni kosztot amit mindit szokott kapni..)

2022. okt. 8. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi történt, kérdező, hogy van a kutya?
2022. okt. 9. 17:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Tegnap elment😭😭😭 leállt a veséje, leállt a mája, olyan görcsei voltak, hogy gyógyszer mellett IS görcsrohamot kapoot. Azt mondta az orvos, hogy maximum 24 órája van hátra, amit többynire szenvedéssel fog tölteni, vagy.....vagy átsegítjük a szivárvány hídon.... nem akartam elengedni, egyszerűen nem.... a férjem mondta, hogy a kiskutyám érdekeit nézzük.... hazahoztuk, szépen eltemettük... mikor fog enyhülni ez a borzalmas hiány?😭😭😭😭
2022. okt. 10. 06:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Muszáj volt, ott voltam vele amikor elaludt... Emberhez méltóan ment el....Nem úgy, ahigy terveztem, hogy majd 15 év múlva egy szép napon, de tisztaságban, egy tiszta vizsgálóasztalon, az utolsó pillanatáig simogatva a kis testét... mert egyszerűen ő maga volt a jóság...😭😭😭 nem is értem mi történt egy éjszaka alatt😭 péntek este még minden jó volt.... a másik kiskutyánk azt sem tudja merre van, teljesen ki van akadva csak keresi.... mi történt? Milyen méreg végez vele így? Kérlek ha tudtok valamit segítsetek... nincs garázsunk, fagyálló nem lehet mert abszolút nem értünk az autókhoz, kb ha ablakmosó úhratöltésen kívül valamit kell csinálni mindig hívom a sógort, ő ért hozzá. De be se lehet állni a kertbe mert nincs kocsibejárónk. Meg nem is cseréltünk fagyállót. Kérzdetem a szomszédokat hogy van e kint esetleg patkánymérgük, de nem, mert pont a MI kutyusainkra tekintettel csapda van kint, méreg nélkül, és az is csak a jobb oldali szomszédnál, így a mérgezett állat megevése megint kiesik a kalapból. Sétánál mindig nézem, nehogy felegyen bármit...értetlen vagyok és nagyon fáj a lelkem
2022. okt. 10. 06:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Valaki sajnos passzióból is mérgez kutyát,bedobja a kerítésen. A fagyálló sajnos ilyet csinál.

Ne okold magad,ezt nem lehet kivédeni.

Nagyon sajnálom,ezen csak az idő segíthet valamit. Nekem egy 7 éves tacsim ment el,ő kullancs miatti Babézia miatt, szintén pár nap alatt. Borzasztó fájdalmas tud lenni. 3 év után is tudtam sírni ha eszembe volt..

Szóval sok erőt,kitartás, az legyen benned,hogy szép élete volt,szerettétek és hogy ti mindent megtettetek érte.

<3

2022. okt. 10. 07:08
 15/15 anonim válasza:
Rèszvètem😭A nèmetjuhàszom ma àt kelt a szívàrvàny hídon. 10 éves volt, tegnap nem igen evett,feküdt. Ma még màr nem tudott menni,ha el indult el esett. Hàtsó làbaira lebènult, nyüszitett. 😭😭😭😭😭 Muszàj volt el engednek, neki màr nem fàj semmi. Èn azóta sírok😭😭😭😭😭 De tudom egyszer majd talàlkozunk.😭😭😭😭😭
2022. okt. 11. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!