Normális amit érzek?
9:
Nos, hát akkor csinálj meg egy olyat, hogy amikor eszik, a fejeddel együtt hajolsz oda hozzá a tálhoz és imitálod, hogy vennéd elfelé tőle az ételt. Kipróbálod? Nem javaslom.
várj, megyek kipróbálom! esküszöm az életemre hogy most kipróbálom! Jövök mindjárt a válasszal
Te nem az igazat mondod ki, hanem szimplan faszsagokat irsz. Azert ez ket kulonbozo dolog. Multkor egy macskas kerdesnel epp a macskakat szidtad nagyon, de ezek szerint a kutyakkal is bajod van.
Te minek vagy itt? Nem neked szol az allatos kategoria, szivbol gyulolod oket. Akkor meg mit magyarazol? Fingod nincs az egeszrol, de pofazni azt tudsz. Megis minek?
Na kipróbáltam! Édes drágám nagyonn örült, hogy nem a megszokott időben kap egy kis kaját :) Letettem a tányérját a földre, letérdeltem mellé (ő ekkor már falánkan evett, ahogy szokott) Próbáltam eltolni a fejét az én fejemmel, ellenállt de egy mordulás nem volt, evett tovább nem akart bántani, csak enni :D Elhúztam a kezemmel is a tányérját gyorsan és úgy ráhajoltam a fejemmel, nem történt ismét semmi, csak jött oda ő is és a fejecskéjével túrt engem arrébb hogy a tányérjához férjen :) Nos, erről ennyit. De hát kétségem sem volt afelől hogy bántani fog e, én ismerem, én kutyám, neked fogalmad sincs róla, hogy milyen egy kutyát szívből szeretni, és milyen az, amikor egy kutya is szeret, tisztel téged és ragaszkodik hozzád. Sajnállak egyébként emiatt egy kicsit. Amúgy egy belga juhász - német juhász keverékem van, tehát nem is éppen az a jámbor fajta, szóval szerintem tök hiteles volt a kísérletem :D
Nyilvan egy megfeleloen nevelt kutya, aki hallgat es bizik is a gazdajaban, az soha a budos eletben nem bantana, ha kaja kozben van baszogatva, hiaba nyulkalsz, elveszed a kajat, akkor se.
De ez alap, csak nyilvan aki ezt irta, ezzel sincsen tisztaban, mert koze nincs a temahoz.
Köszönöm a válaszokat. Én is gondoltam rá, hogy azért lehet ez, mert még nincs annyi közös emlékünk, élményünk mint a másik kutyával volt.
Arra válaszolva pedig, hogy a kutya egyedül az étel forrását látja bennem, hát ez nagyon nem így van. A kutya az istent látja az emberben, szó szerint. Üzenném a kedves válaszolónak aki ezt írta, hogy a kutyám aki meghalt, egy 50 kg-os németjuhász volt, akinek a szájából is kivehettem a legnagyobb darab húst is akár, ellenkezés nélkül engedte. És igenis a kutyám számomra "aki". Az életét is adta volna, hogy engem megvédjen.
Igen, normális. Idő kell, míg az új kiskutya felé neked is kialakul a kötődésed.
Pont ma 3 hónapja veszítettem el én is az előző kutyám, és tegnap foglaltam le a következőt, aki kb 2 hét múlva érkezik.
Az elmúlt három hönapban előjöttek a korábbi kutyáim elvesztése miatti érzések. Most egyszerre gyászolom az összes korábbi kutyáimat. Lelkünkben soha nem feledjük őket, és a következő nem helyettük van, hanem miattuk. Mert annyi szépet adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!