Miért ezt a három kutyafajtát tartják a legtöbben?:
Jó természetük van, szeretetteljesek, barátságosak. Persze megfelelő szocializáció mellett, ez minden fajtára igaz.
Amúgy én több francia bulldogot látok, mint ezek közül bármelyiket.
Szerintem attol is fugg, hogy hol elsz. Ahol korabban eltem (buda, 1. kerulet), ott rengeteg vizslat lattam, tenyleg ugy tunt, mintha minden masodik ember vizslat tartana :D
Most megyeszekhelyen elek, csaladi hazas reszen, de kozel a belvaroshoz, itt meg bull tipusu keverekekbol van meglepoen sok. Ja es tacskokbol, nekem is tacskom van...:D
Egy goldent vagy labradort nem lattam meg a kornyeken, yorkiet se nagyon, de nem ketelkedem abban, hogy nepszeru fajtak, foleg az elso ketto, nagyon jamborak, szeretetteljes kutyusok, egyszeru nevelni is oket. A yorkie amugy mar egy fokkal nehezebb, mert szuper kutya tud lenni, de ha valaki nem neveli kellokeppen, akkor egy idegbeteg kis görcs lesz belole (ahogy a tacskokbol is :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!