Tudnátok olyan kutyafajtákat mondani amikor elvannak lakásban?Ja és bírja az egyedüllétet mert csak délután vagyok otthon!
Mielött jönének a goromba válszolók hogy "neked nem való kutya" szeretném tisztázni hogy volt kutyám, a családnak jelenleg is van!
Társa lenne ,csak nem mindig egy ember.
Nekem tipikus "szobakutyám van" naponta 6-szor viszem sétálni, de 4 az alap. Nem hagyhatom otthon 4 óránál tovább.
Szerencsére a munkahelyem nem egy rabszolgatartó-üzem, a főnököm képes volt megérteni, hogy a kutyámat le kell vinnem néha, ő is élőlény.
Egy ideig hazajártam délben a kutyához, de szerencsére nálunk volt annyi esze a főnökségnek hogy javasolta a home officet. (Ez még a covid előtt volt, a legtöbb munkatársam még azt se tudta mi az.) Azóta itthon vagyok a kutyával, ha be kell mennem a céghez vmi miatt úgy intézem h csak délelőtt vagy csak délután megyek be.
Sztem ha a munkahelyed nem ilyen modern szemléletű akkor hanyagold a kutyát. Ez egy élőlény akiért felelősséggel tartozol.
Kedves 3-as válaszoló természetesen tudom mivel jár egy kutya mint említettem volt kutyám.
Reggelente el tudom vinni sétálni ha nem akkor kiengedem az udvarra aztán ha elindulok otthonról beengedem gimnazista vagyok így olyan 2-3 órakor érkezem haza
#5 a napi 6 séta rengeteg és nem általános, napi 3x a minimum... 8-9 óra egyedüllétet kibír egy egészséges kutya
Csivava, tibeti spániel, havanese, bolognese, mopsz, francia bulldog, shih-tzu, tacskó, yorkshire terrier stb. Ne nagy mozgásigényű fajtát válassz és nem lesz probléma.
"8-9 óra egyedüllétet kibír egy egészséges kutya"
"Kibír" nem egyenlő azzal hogy jó is neki. Te is kibírsz 3 napot folyadék nélkül, ugyebár, mégse gyakran fordul elő. Szerintem aki annyira rabszolga életet él, hogy nem tud eljönni pár órára a munkahelyéről délben, az ne akarjon egy másik szabad lelkű élőlényről gondoskodni. Mert ez puszta önzőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!