Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik póráz nélkül sétáltatják...

Akik póráz nélkül sétáltatják a kutyájukat városban, miért?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, imádom a kutyákat. Egészen gyerekkoromtól van kutyám, mégsem értem ezt a jelenséget: kutyások akik póráz nélkül sétáltatják a kutyát. Nekem és a kutyámnak már sok kellemetlen percet szereztek a semmiből ránk rohanó, behívhatatlan kutyák (a kutyám idős, úgy fogadtam be, valószínűleg más kutyáktól egy nagy trauma érhette, emiatt elkerülünk másokat.)

Kötelező és megvan az oka.

Ha ez a szabály, miért nem lehet betartani?

2022. szept. 28. 18:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a legnagyobb “veszély” pedig az, ha valaki nagyon barátságosan közelít felé, mert akkor puszit fog nyomni az orrára. Nemrég egy kislány jött és kicsit átkarolta, mire kapott egy gyors puszit. Jött az apuka (kedvesen) és kérdezi, láttam-e, mi történt, mert a kislány nem tudja megmondani, csak sír (kb. 7 éves lehetett). Teljes nyugalommal mondom, várjuk meg, mert egyrészt kizárt, hogy sérülés történt, másrészt láttam is, hogy a kislány a puszi után meg se mukkant és nyugodtan ment arrébb. Tehát ilyen kis “gyerekszínészek” lehetnek, de ez nem póráz kérdése.
2022. okt. 2. 08:13
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek 20assal. Kell a szabadság a kutyának. Nyilván bizonyos keretek között. De azért is mehet szabadon mert nekem semmi kedvem nincs fennakadni az akácosban, ahová a kutyám (be)megy(mehet).

19es vagyok

2022. okt. 2. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!