Mit gondoltok a kutya futtatókról? Rossz ötlet, jó ötlet?
Több angol nyelvű videót is találtam, ami szerint a futtatók rosszak és csak idő kérdése, hogy gond legyen a kutyák között.
Én ezzel egyetértek, nem is járunk futtatóba. Saját tapasztalataim alapján előbb-utóbb nézeteltérés alakul ki a kutyák között egy bizonyos létszám felett. Arról nem beszélve, hogy full idegen kutyák jönnek be, nem tudhatod hogyan fognak egymásra reagálni. Pl lehet a már bent lévő kan tök jól kijön a kialakult ottani csapattal, mert mondjuk nincs köztük domináns kan, de egy új tag megjelenik egy domináns kannal és máris kész a balhé. Póráz nélküli terület, így még nehezebb leállítani ilyenkor őket. Láttam már eldurvult játékot is.
Úgy gondolom, hogy csak összeszokott csapat esetén működne a dolog, nálunk is van, akivel jól kijönnek és együtt sétálunk, ez 6 kutyát jelent + enyémek, de mivel bárki használhatja a futtatót, nem zárható ki, hogy "te most nem jössz be, mert mi bent vagyunk".
10-es amit írtam az pont a városligeti volt :( azóta nem is voltunk,azt hittem ott nyírja ki az a kutya :(
7-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!