A kutyám nem eszi meg a gabonamentes tápot, mit tegyek?
Sziasztok, eddig Royal Canin cocker puppyval volt etetve, I M Á D T A, de gondoltam, azért ennyi pénzért már jobb minőségű tápot veszek. Megvettem a Wolf of Widernesst. 20ezer ftos táp és otthagyja. Ha össze van keverve a nedvessel akkor megeszi, de nedves csak este jár a száraz mellé. Akkor inkább nem eszik estig. Sajnálom “kidobni” ezt a tápot (menhelynek adnám) mert nem volt olcsó, most vegyek másikat? Vagy térjek vissza a royalhoz? Vagy mindenféle tápból vegyem a kicsi kiszerelést aztàn amelyik bejön? Ettől meg nem lesz rossz a gyomrának?
Köszi
Ne engedd válogatni, a royal canin be van ízesítve.
Csak ezt kapja,semmi konzerv.
Ha éhezik 1-4 napot semmi baja nem lesz. A kaja előtte lesz 10 percig minden nap.
Mindig lerakod neki aztán 5-10 perc után el kell venni.Majd másnap ismét lerakni kaja időben.
Mindegyik kutyám próbálkozott a sztrájkkal. Egyik kitartó volt 5 napig semmit de semmit nem evett. Azóta sem válogat :D
Nem szabad hagyni a válogatást,mert a végén arra a szintre jutsz,hogy 2x ugyan abból már nem fog enni.
Egyik barátom kényeztette el a kutyát aztán szívott vele rendesen. MIkor a kutya nem ette meg 2x ugyan azt minden nap más hús a kajára más konzerv más táp.. Mióta mondtam neki,hogy tegye elé a kaját,ha nem kell elvenni 4 napig ő is koplalt azóta ő is megeszi ami elé van rakva.
Ha ezt hagyod más területen is lesznek problémák nevelési dolgoknál pl. Mindig következetesnek kell lenni.
2 huskym van. Olyan tápot kapnak ami jó minőségű (royal összetevői: kukorica liszt,cukkorépa,búza stb kösz nem) és ízlik is nekik. Attól mert olyan tápjuk van amit szeretnek,még szófogadók. Engedélyre esznek,ott is hagyhatom mellettük a mi kajánkat vagy a földre leeshet bármi hozzá se érnek. Bent semmihez nem nyúlnak se cipő,se játék. Megvan melyik helyiségbe mehetne,melyikbe nem ezt betartják. Első nem-re azonnal abbahagyják az adott dolgot. Első hívásra rohannak...stb sorolhatnám a lényeg,hogy nem ezen múlik. Én inkább ott vagyok szigorú,hogy az én kajámból nincs kunyerálás és engedély nélkül nem ehetnek semmit még a táljukból sem.
9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!