Kutyások! Ti az első kis ebetek után tudtatok magatoknak egy új "legjobb barátot" fogadni?
Az én legjobb barátom jelenleg 12 éves és hála égnek jó egészségnek örvend, de sajnos az élet rendje, hogy előbb utóbb mindenki eltávozik. Összenőttünk, végig ott volt mellettem amíg kissrácból egyetemistává váltam. Mondhatni együtt nőttünk fel, 3 hónapos korában került hozzánk.
Előre tudom, hogy az Ő elvesztése nagy lelki törést fog bennem okozni, és minden következő kutyámban őt látnám.
Inkább nem is akarnék kutyát, de valahogy mégis.
Hogy kezelték ezt a dolgot?
A kutyánk után mi sem akartunk másikat. De valamilyen állatot akartunk. Macskások lettünk. 10 év telt el, mire készen álltunk egy másik kutyára.
Ha majd odakerülsz, neked kell érezni, mit kell tenned.
Van ismerősöm, aki 1 héttel a kutyája altatása után már vitt haza másikat. Én nem érzem, hogy volt képes rá, de az is egy ut.
Én is ezt érzem. Bírom a macskákat meg minden, de úgy gondolom, hogy egy úgymond fájdamolcsillapító macsekkal meggyaláznám a tacskóm emlékét. Szóval inkább egy ideig semmi. Hadd nyugodjon meg a lelkem.
Pár év után majd talán, de ez szerencsére még csak elgondolás, világsok egészséget kívánok a tacskómnak, és persze már korlátoltab3, de annyi időt töltök celey amennyit csak lehet.
*korlátoltabban
**vele
Bocs, a hosszú hozzászólásokat a gyk valamiért mostanság átfogalmazza.
6# ez gyönyörű történet. Sok egészséget neki! Éljen sokáig!
Talán ha rászánom magam majd egyszer, én is ilyet szeretnék mint Te.
én nekem is van egy 13 éves kutyám, aki sajnos az elmúlt 3 évben nem nálunk hanem egy rokonnál egy másik kutyával él együtt, nagyon nem szeretek erre gondolni és igyekszem mindent megtenni hogy még idén visszakerülhessen hozzánk
16/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!