Olcsó, nem teljesen szemét tápot ajánlanátok? Átmenetileg kéne.
Átmeneti anyagi nehézségek miatt a megszokott tápját a kutyának szeretném keverni egy olcsóbbal. Ehhez szeretnék tippeket kérni, igazából bármi érdekel, olyan webáruházakat is írhatnátok ahol szokott lenni készletkisöprés vagy jelentősebb akciók.
jó lenne ha ez a táp 800ft/kg alatt lenne, az nem baj ha 10+ kg kiszerelés.
Aldi, Lidl tápok közt van tényleg ami nem szemét? ezt hallottam.
Köszönöm.
Lidlben (ha már ezt írtad) a Pure Taste talán, de az drágább, és nincs nagy kiszerelés belőle. Az én kutyámnak mondjuk kemény volt tőle a széklete, a Brittől meg ment a hasa, de gondolom ez kutyánként eltérő.
Zoopluson a Briantos, bosch például ilyesmi árban van, mint amit keresel, amiket én próbáltam, és azt mondom, hogy adnám a kutyámnak, ha meg kell húzni anyagilag magunkat.
Köszöszöm. Végül brit premium light pulykás táopot sikerült nagyon jó árban találnom 900ft/kg alatt és elfogadhatók az összetevői.
A Briantos márkát ismerem zooplusról sajnos mostanábna nagyon készlethiányos. A Bosch tápok szerintem borzasztóak, pedig én is vettem régen.
Az allaboutdogfood oldalt mindenkinek ajánlom! Egész sok táp fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!