Támadós kutya, érdemes feljelentést tenni?
Semmit sem érsz a rendőri feljelentéssel, áttették egy szembesítésre az ügyemet egy hivatalba a támadó kutyák gazdijával. Majdnem hogy én voltam a xar, mert én is mertem védeni magam meg a kistestű kutyámat 2 póráz nélkül sétáltatott, agresszív németjuhásszal szemben. Abszolút nem érte meg ezt a hercehurcát, csak magunkat húztuk fel. A jegyző viszont veszélyessé nyilváníttatta a két kutyát, azóta pórázon vannak.
2022. szept. 12. 21:15
2022. szept. 12. 21:38
Kutyát megmérgezni? Tényleg? A kutya mit tehet arról hogy hülye a gazdája? 🤦♀️
2022. szept. 12. 21:39
A teruletet normalis kutya vedi. Tehat a kertjeben agressziv,de utcan nem.
Valszeg ismerkedni akart. Mert ugyanis tamadas elol nem menekultel volna meg.
A tobbi jarokelot hogyhogy nem tamadja meg? Nincs az utcan senki ?
2022. szept. 12. 21:48
15/28 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy mást megtámad-e vagy sem. Engem meg akart, de nem mert, mert egy gyáva dög volt és valószínűleg látta, hogy jobb, ha nem próbálkozik. De attól még morgott és többször is ugrani akart, csak mivel én is fenyegetően válaszoltam, inkább meggondolta. A hülye kriptaszökevény gazdája meg mire odaért...Amúgy tök fasza, hogy mindenki belémköt, mintha annyira hihetetlen dolog lenne, hogy egy kutya támadni akar. Pont ezért fogom elintézni úgy, ahogy.
De erős bátor ember vagy! Elbírsz egy szerencsétlen állattal? Ez ám a teljesítmény 👏
2022. szept. 12. 21:52
Ugatni AKART! Húha, ez komoly esemény lehetett. A rendőrséget nagyon fogja érdekelni, hogy majdnem rád ugatott egy kutya.
Én ssosem sétáltatom póráz nélkül a kutyámat és nekem is van bajom azzal, aki így csinál. (Volt már belőle kellemetlenség, mindegy.)
DE! Te látványosan hisztériázol, keménykedsz, miközben nem történt semmi. Szerinted ugatni akart rád, ami mondjuk érthető is, ha ilyen idegbetegen álltál hozzá.
Kutyatámadás nem történt, te viszont már odaképzelsz mindent, mert alapvetően utálod a kutyákat és nálad ez tipikus erőszakos suttyóságot vált ki.
2022. szept. 12. 22:15
Azt írta, ugrani. Nem ugatni.
2022. szept. 12. 22:22
19/28 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem, minek írok ki kérdést egy olyan helyre, ahol még az olvasás is nehézséget okoz a nagy többségnek. 17-es, nem ártana visszamenned az általános iskolába, bár ennyi ésszel felesleges is.
Kérdező, itt úgy is alul maradsz a kutyás nácikkal szemben, akik akkor is a kutyát védenék, ha széttépné a gyerekedet, mert jaj szegény kutyi, a gyerek provokálta :)
2022. szept. 12. 23:23
Kapcsolódó kérdések: