Ivartalanított kan miért érez késztetést a nemi szagokra?
Máshogy nem igazán tudom megfogalmazni, pl.: elkapja a levetett bugyit elrohan vele és nyalogatja.
Természetesen mindig el van tőle véve, ha netán eléri és gyors.
Nincs koze az ivarossaghoz, a kutyak szeretik az eros/budos szagokat, nem agysebeszet ez.
A szennyest tessek azonnal a tartoba dobni, amit meg be kell zarni es nem lesz ilyen gond.
Mosni kell a fehérneműt vagy nem ledobálni vagy kint tartani a kanokat onnan ahol szagos bugyik repkednek.
Mindenesetre ezt gyökerében el kellene folytani mert nagyon beteg.
És nyilván az embernek kell tennie valamit.
A kutyák minden intenzív,érdekes szagot szeretnek.Ennek nincs köze a neméhez vagy az ivarhoz.
A hónalj szagod is ugyanúgy piszkálja az orrát,de neki az érdekes nem feltétlenül büdös,azt is szagolgatni fogja,ha közel ülsz.Mert érdekes.:D
A lábszagot,a kintről hozott fű és avar szagot,mindent megszagolnak.És nyalogatnak is,az náluk nem afféle "perverz" dolog mint amire te gondolsz ~
Az állatokban semmi ilyen jellegű dolog kiindulópontja nem az erotika.Inkább olyanok mint az érdeklődő kisgyerekek.
(Mosakodjatok többet,ha bűzlik a nemi szervetek és ennyire feltűnik a kutyának.A válság nem mindenre kifogás ^^')
Basszus! ÉN VÉLETLENÜL SEM EMLITETTEM EZZEL KAPCSOLATBAN RÉSZEMRŐL SEM EROTIKÁT SEM HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ DOLGOKAT!!!
"Köszönöm" a segítséget, témalezárás, figyelt kérdésekből törlés, trollkodjatok, itt csak ti vagytok. Régen itt ilyen nem volt. Ez már az anyaszomorító semmirekellő unatkozó ingyenélők oldala. Gratulálok... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!