Zaza-Kutyaruha tapasztalatok?
Sziasztok!
Mivel az élet télen sem áll meg - mert sétálni hóban és fagyban is menni kell - újra a kutya-kabát keresésbe vetettem magam.
Esetleg valaki meg tudná osztani velem a tapasztalatait a Zaza kutya márkáról?
A legfontosabb szempont az lenne mennyire vízálló a kabát. 2 éves tacsim eddig a Hurtta Extrem Warmer nevű modellt viselte. Maga a kabát tényleg jó minőségű és mindig melegen tartotta négylábú barátomat viszont a hasa sajnos nagyobb hóban minden sétánál beázott. Olyan kabátot keresek ami alkalmazkodik virsli-szerű formájához, közben melegen ésfőként szárazon tartja a kutyámat.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Nekem 3ból 2 kutyám Zaza Ruhát hordott, csak egyikük kinőtte (még hogy nem nőnek 1 éves koruk után :D), a másik 7 év alatt elhasználódott.
Mi szerettük őket, tényleg vízállók, csak nagyon felment az áruk sajnos.
Nincs tapasztalatom ezzel a markaval, de szinten tacskom van es eddig szomoruan konstataltam, hogy a tepozaras ruhak iszonyatosan gyorsan tobkremennek. Vagyis a tepozaras resz es egy ido utan leesik szerencsetlenrol a ruha.
Vettem mar neki 15 ezerert is kabatot, ertelme nem volt, kb olyan 4 honapig tudta hasznalni. Tehat en tepozaras ruhara fixen nem adok ki 20 ezreket :D
De ez csak az en tapasztalatom, eddig lehet mindig belenyultam a szarba. De iszonyat penz elment mar ruhakra feleslegesen, borzalom :D
Nehez tenyleg olyat talalni, ami tartos es takarja a hasat is.
Mindkét tacskóm zazában jár. :)
Jól védi a hasukat is és kényelmesen mozognak benne.
Valóban nem olcsó, de szerintem megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!