Hogyan tüntesd el a kutya szagot az agyrol?
Figyelt kérdés
A kutyáknak semmi szaga nincsen, furdetve vannak, ha be pisilnek akkor fel van takarítva, viszont az agyon nagyon erős kutyaszag van amit súrolással nem tudom kiszedni, bármi ötletet elfogadok2022. szept. 9. 19:44
1/4 anonim válasza:
Bérelni kell egy kárpittisztítót és nagyon alaposan kitakarítani, utána pedig dupla fedőtakarót kell rátenni, az egyiket párnaponta cserélni, a másikat elég havonta. Használhatsz textilfrissítő sprayt is, de nekem ezek nem váltak be soha állatszagra. Csak a mosás.
2/4 anonim válasza:
En hivtam karpittisztito szakembereket, hazhoz jottek, 10 ezerert kipucoltak minden karpitos dolgot a hazban (2 kanape, 2 fotel, 1 agy).
De amugy a megoldas nekunk erre az lett, hogy a kutyak csak a kanapera mehetnek fel, mashova nem es a kanape takarva van mindig, es ezeket a takarokat 3 naponta cserelem.
Egyebkent ok sem budosek, de valahogy nekunk is kutyaszaguak lettek anno bizonyos butorok, de igy oldottuk meg.
3/4 anonim válasza:
Muborrel huzom be a matracot. Lemoshato.
4/4 anonim válasza:
Nem tapasztaltam ilyet a kutyámnál, de két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy vannak remek kárpittisztító habok, amivel lehet tisztítani az ilyen bútorokat, csak ráfújod, hagyod hatni, és kiporszívózod, kellemes illatúak. A másik, hogy vehetsz mosógépben mosható vastagabb ágytakarót, és azzal takarod le, azt csak bedobod a mosógépbe, és ezen keresztül talán nem lesz szaga az ágynak. A műbőrt én nem ajánlom, nekem a kanapém karfájáról egy idő után foszlani kezdett, lehet, hogy van jobb minőség, de elég sok a silány, amin elsőre nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!