Mivel fárasszam le a kutyám?
Mindenképp vidd külön is sétálni, ha nem is mindig, de legyenek ilyen alkalmak.
Kövess yt-on egy szimpi csatornát, ahol trükktanítást mutatnak, vagy kezdjetek bele valamilyen sportba.
A nj munkakutya. Minden napos feladatozas is kell!! Tanitsd meg odahozni a papucsod/ujsagot/telefont/porazt/ stb.
Erezze,h feladatai vannak otthon.
Agyazni is megtanithatnad!
Sotetitofuggony elhuzasa
Szetdobalt ruhak osszegyujtese a szennyeskosarba
A kocsihoz minden kutya hozzá szokik idővel.
A leírás alapján a kutya se fizikailag, se ösztönszinten nincs lefárasztva. Munkakutya, munka kell neki. Miért nem adod meg? Vagy ha nem akarod kielégíteni az igényeit, miért kellett a kutya?
Látom bajok vannak a szövegértéssel. 1 éves a kutya. Eleve az első 2 hónapot nem is nálam tölti, de egy 2-3 hónapos kutyával mit foglalkozzak különösen? Nem vihetem el túrázni és nem is kell.
Lehet, hogy egyszer majd hozzászokik az autóhoz, de jelenleg rosszul van tőle és ha hányni nem is hány mindig, de hányingere van. Vinném suliba, de felesleges, mert ilyen állapotban nem tud részt venni a foglalkozásban. Neked se lenne étvágyad és kedved mozogni, mikor olyan rosszul vagy, hogy majdnem hánysz. Ezért keresek olyan módszert, amivel le tudom fárasztani anélkül, hogy autóval kelljen vinni bárhova. A séta egyelőre nem nagyon fárasztja le, de megpróbálom külön is elvinni még egy körre hátha. A labdázást hamar megunja, nem fárad ki tőle.
És ehhez miért kellene kiképző? Feltettem egy kérdést, hogy milyen lehetőségek vannak, amik nagyon pörgős kutyánál működnek a lefárasztásban. Van tapasztalatom kutyákkal, njvel is, de eddig ekkora energiaszinttel és mozgásigénnyel rendelkező kutyám még nem volt. Ezért tettem fel a kérdést, hogy van e valami hatékonyabb, mint egy sima séta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!