Kutya legek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Én sem értem miért "CIKI" ha egy magyar ember magyar kutyafajtát tart. Ha a lányát nem Rosalindának nevezi el hanem magyar nevet kap. Az a baj, hogy a média felkapja a a más fajtákat pl NJ. És így hirtelen mindenkinek az kell. MERT AZ A DIVAT! (mint mikor ment a Rex felügyelő)
Félreértés ne essék nekem a NJ a másik kedvenc fajtám a MAGYAR VIZSLA UTÁN. Csak ezt tartom szomorúnak, hogy ez valakinek magyarkodás, meg szélsőjobbos felfogás.
Pedig szerintem az normális ha egy magyar ember büszke a legjobb vadászkutyánkra, vagy akármelyik fajtánkra vagy akármire ami magyar és büszkék lehetünk rá. És a "magyarkodós válaszadó" nem CSAK MAGYAR FAJTÁKAT SOROLT FEL!
Én megértem azt is ha valaki más fajtával foglalkozik semmi gond nincs azzal csak ne tartsuk már cikinek ha valaki büszke a magyarfajtákra, KÖNYÖRGÖM!
Hát hol élünk?!
/Egy Magyar Vizsla- és volt Német Juhászkutya gazdi/
Legyünk büszkék arra ami a Minénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!