Miért ás mindég kakálás előtt?
Van egy 8 éves kislánykutyám...Pásztorkutya..
Szokásai közé tartozik az, hogy séta közben elkezd fúrni(ásni) az első két kezével mielőtt nagydolgát elvégzi
Normális ez? Mi az oka? Kéne aggódnunk érte?
Ha 8 éves már nem KISlány. És nincs keze.
Miért kéne aggódni?
Szia.
Az én yorkim is ezt csinálja, és utána el is ássa, mint valami macska 🤦🏻♀️
Persze ugyanúgy felszedem utána, nem találtam rá magyarázatot, néha pisilés után áll neki "gereblyézni" (én így hívom) különösebben nem foglalkozom vele, csak arra figyelek, hogy sehol se a füvet kezdje el feltépni 😄
A kutya a kakilással is területet jelöl. Mint a pisiléssel. Ezért kapar,hogy nagyobb szagnyomot hagyjon.
Kicsit olvasgassatok a kutyák viselkedéséről,sok érdekes dolog van benne. És jobban megérthetitek a saját kutyátok viselkedését is.
Lehet azt hiszi, macska :D viccet félretéve, nem ártalmas.
És mindegyiknek más hóbortja van :) Az én előzőm maga után mindig beásta (vagyis csak jelképesen lökött rá pár ásás földet), viszont a mostanim az "otthagyja, mint eb a sz*rát" klasszikus esete :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!