Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyával külföldre költözni?...

Kutyával külföldre költözni? Hogyan?

Figyelt kérdés

Nem sokára lesz a kislányom szülinapja, és úgy gondoltam, hogy kutyát fogadnánk magunkhoz.

(Tudom mivel jár egy kutya, felelős gazdi lennék)

De mostanában arról beszélünk, hogy jövőre költöznénk ki külföldre, konkrétan Németországba. Így most kicsit bizonytalan lettem a kutya kérdésben..

Nagyon szeretnék régóta kutyát, volt is kutyánk, 2 éve vesztettük el, közel 13 évig volt velünk. De ha most befogadunk egyet, akkor vele találnék kint olyan lakhatást, ahova Ő is jöhetne? Ott mi vonatkozna ránk illetve rá? Vagy várjak még 1-2 évet, míg kint megtaláljuk a helyünket? Az olyan hosszú idő, jó lenne újra egy négylábú társ.

2022. aug. 31. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Miért rongálna meg egy kutya bármit? Egy macska szétkaparja a falat meg a bùtorokat. A kutya maximum beviszi a koszt az utcáròl, de normális kutya nem rongàlja meg a lakàst. (Ezt a felfogást a mai napig nem értem.)
2022. szept. 1. 06:44
 12/17 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem hagyd itthon a kutyát, arra a kis időre el van magának, ameddig rájössz, hogy egy gazdasági válsággal erősen súlytott térségbe mész, ahol az energiaárak (orosz konfliktus) jelentős növekedése miatt létszámstop van a legtöbb KKV + multinál, csicskamunka (gyár, mosogatás stb...) elvégzésére pedig olyan alacsony bért kapsz a migránstömegek többszörös túljelentkezése miatt, amiből képtelen vagy normális életszínvonalat fenntartani, ha lakást/házat bérelned kell.
2022. szept. 1. 07:08
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

"jó lenne újra egy négylábú társ."

Akkor nosza, rajta, és örüljetek neki. A többit majd megoldjátok.

2022. szept. 1. 08:42
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

11 például nem szoba tiszta, nem sétál eleget és mindent össze pisil lakik. A pisivel feláztatja a parkettát a kaka szag be issza magát..

emellett vannak őrült kutyák akik meg rágják az ajtófélfát stb. Minden nevelés kérdése.

2022. szept. 1. 08:42
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Ez még mindig tévhit, hogy " nyugaton " a magyarok csak gyári vagy mosogatói állást kapnak.

Persze , 8 általánossal, nyelvtudás nélkül mi másra számítanának ?

A testvéreim, több barátom él Németországtól kezdve Angliáig, Svédországig.

Érdekes, senki sem gyárban gürizik.

Van köztük multinál vezető, középvezető, IT-s,de a nővérem pl. tanárnő.

Tudom, ez nem kapcsolódik egyáltalán a kérdéshez, de nem értem a 12# -es válaszoló miért feltételezi, hogy a kérdező is mosogatni akar Németországban.

2022. szept. 1. 08:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nincs a multiknál létszámstop, az egyik kollégám az elmúlt napokban 2 kinti céggel is folytatott tárgyalást munkaügyben, az egyiket talán el is fogadja.
2022. szept. 1. 08:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 várjál már, nem Magyarországra akar költözni, hanem innen el.
2022. szept. 1. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!