Erdemes mindket kutyanak a kennel kohoges elleni vakcina?
Közvetetten is tud terjedni. Pl ha egy olyan botot vesz a szájába, amit előtte egy másik kutya rágott, szóval igen, érdemes.
Egyébként milyen orrba csepegtetés? A vakcinát injekcióval adják be. Szerintem összekeverted a már beteg kutyák kezelésével.
Mivel a kicsi simán hazaviszi, érdemes mindkettőnek.
4# A kérdező jól tudja, ez valóban orrba csepegtetős vakcina. Nem minden vakcina injekció ld. Szabin-cseppek a humán területen.
Én nem adatom a sajátoknak, egyrészt falun lakunk, akikkel összejárunk egy elég fix társaság és talán én hordom legtöbbet a kutyáimat más kutyás társaságokba, másrészt közel sem ad 100%os védelmet, harmadrészt, meg mikor láttam a betegséget a menhelyen, nem nagyon rémített meg, ha izgatott volt az adott kutya, akkor köhögött párat és 2-3 nap gyógyszerezés után már ki is jött belőle...
Ha a belvárosban laknék, valószínűbb, hogy adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!