Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Erdemes mindket kutyanak a...

Erdemes mindket kutyanak a kennel kohoges elleni vakcina?

Figyelt kérdés
Kolyok kutyat szeretnek vinni kutyakozossegbe a szocializacio miatt, igy neki kell kennelkohoges elleni vakcina. Van egy masik kutyank, ot nem vinnenk egyelore. Ezesetben is erdemes mindket kutyanak "beadatni"? A kicsi lehet hordozo, hazahozhatja a masiknak?
2022. aug. 31. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Már ezellen is van oltás?
2022. aug. 31. 16:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Belecsepegtetik a kutya orraba.
2022. aug. 31. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem ad 100%-os védelmet, mivel tucatnyi kórokozó kiváltja. Ahogyan a nátha is áll vagy 200 féléből az embernél.
2022. aug. 31. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Közvetetten is tud terjedni. Pl ha egy olyan botot vesz a szájába, amit előtte egy másik kutya rágott, szóval igen, érdemes.

Egyébként milyen orrba csepegtetés? A vakcinát injekcióval adják be. Szerintem összekeverted a már beteg kutyák kezelésével.

2022. aug. 31. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Mivel a kicsi simán hazaviszi, érdemes mindkettőnek.

4# A kérdező jól tudja, ez valóban orrba csepegtetős vakcina. Nem minden vakcina injekció ld. Szabin-cseppek a humán területen.

2022. aug. 31. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adatom a sajátoknak, egyrészt falun lakunk, akikkel összejárunk egy elég fix társaság és talán én hordom legtöbbet a kutyáimat más kutyás társaságokba, másrészt közel sem ad 100%os védelmet, harmadrészt, meg mikor láttam a betegséget a menhelyen, nem nagyon rémített meg, ha izgatott volt az adott kutya, akkor köhögött párat és 2-3 nap gyógyszerezés után már ki is jött belőle...

Ha a belvárosban laknék, valószínűbb, hogy adnám.

2022. aug. 31. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Van oltás is, enyémek tavaly azt kapták.
2022. aug. 31. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!