Mi az oka annak, hogy a magyarok minden Pfizer oltást felhasználtak már, és ha jön még, km-s sorok lesznek, míg más országban (pl. Románia) a kutyának nem kell?
Politikia és propaganda. Az unionak nagyon nem tetszik hogy magyarország megint kilóg a sorból az orosz és a kínai vakcinákkal.
Ezért itt fel kellett lázitani a lakosságot ellenük és a pfizert favorizálni. A fórumokat szerintem fizetett emberek monitorozzák. Többször előfordult hogy egy Pfizert érintő negatív komment után percekkel megindult a Pfizert védő propaganda szöveg áradata.
A törökök például most rendeltek 50 millió adag sputnikot.
A németek is szeretnének sputnikot de csak az eu jóváhagyá után.
Az oroszok szerintem direkt nem fogják átadni az eu-nak a kért dokumentumokat, mert bőven van piaca a terméküknek.
Ezzel is szítják a feszültséget az eu-n belül.
Ezt honnan veszed?
Itt:
a 6. pontban heti bontásban kereshető az országba érkezett ill. beadott 1. és 2. oltások száma.
Romániába eddig összesen kb. 4,5 millió adag Pfizer érkezett, amiből első oltásra 2,3, másodikra 1,5 milliót használtak fel. A szabadon maradó kb. 700 ezer adag pedig lakosságarányosan nagyjából annyi, mint amennyi nálunk van félretéve.
1. Azért rendeltük, hogy felhasználjuk és ne a raktárba porosodjon.
2. -65 fokos tárolás max. 2 ?hónapig lehetséges.
3. Ebből a vakcinából 10 milliót rendeltünk és folyamatos a szállítása.
Romániába szerintem kisebb az oltási hajlandóság.
Nálunk lakosságarányosan 4x jobban megsínylettük a 3. Hullámot mint a románok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!