Mi volt a legviccesebb tipp, amit idegenektől hallottatok amikor ki akarták találni a kutyátok fajtáját?
Nekem egy sheltiem van, nem túl ismert fajta, szóval a spitztől kezdve az összes létező juhászkutyán át a kisrókáig már mindennek mondták, bár leggyakoribb a kis Lassie felkiálltás amikor meglátják.
A kedvencem mégis az volt amikor egy kisgyerek meglátta, és megállapította milyen szép husky. :D
Nektek milyen hasonló vicces tippek érkeztek amikor meg akarták állapítani a kutyátok fajtáját?
A tricolor skót juhászom rendszeresen farkas és husky,de a legviccesebb a yorkshire terrier tipp volt.
Még régen volt egy kis spitz kutyám, egyszer megkérdezte valaki, hogy 'csevapcsicsa'-e.
Azt hogy? :-D
Egyébként ha van is hasonlóság, azt még értem, ha összekeverik, én is tippeltem már szépen gondozott hosszú szőrű csivavát pomerániainak, de ők hasonlítanak valamennyire, és élőben korábban egyiket sem láttam, csak képről.
Shar-pei, sárga színű.
Tippek: bulldog, francia bulldog, angol bulldog, boxer, pitbull, csaucsau.
Azért van, aki eltalálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!