Elég egy német juhászkutyával csak sétálni?
Nem nagyon értek a lefárasztáshoz, játszani nem sok hely van otthon, ha viszem olyan helyre, ahol el lehet engedni, akkor ott lehet. Sétálni viszont tudok vele 3-4 órát is akár. Olvastam, hogy közben adni kellene neki feladatokat, akkor jobban elfárad. De milyen feladatot? Őszintén nem értem mire gondolnak ezalatt.
Egyébként örököltem az apámtól a kutyát, most 1 éves. Kutyaiskolába nem igazán tudok menni, néztem és szombaton van 2 suliban ami a városban van én meg akkor dolgozom.
Feladatot adsz neki a munkával (pl. engedelmes, nyomkövetés, őrző-védő), de azzal is, ha csak tanítod trükkökre, bármire.
De egy munkavonalas kutyánál ez is kevés. Ösztön szinten kell lefárasztani. Beszélj a tenyésztőjével, hogy ez mit jelent.
Setalan iranyvaltasok. Ha varosban laksz,ez alap.
Mozgas: lassu kocogas este(huvosben) ,vizzel itato tallal felszerelezve. A megallasainal hagy megallni,ne eroltess ra folyamatos kocogas tempot. A seta helyett lehet az esti/hajnali seta kocogas. Kozben is tud megallva pisilni kakilni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!