Hogy vegyem rá anyámékat, hogy végre ne engedjék be a kutyákat a lakásba?
21:27 Ez jó volt :D
Kérdező te kurvä ostoba vagy :)
A megfogalmazásod, valóban provokatív, főleg egy ilyen fórumon.
Itt mindenki szereti az állatokat (én is).
Viszont a többiekkel ellentétben elfogadom, hogy vannak, akik nem. Ha elkerülik ezeket az állatokat és nem bántják őket, akkor nekem semmi bajom ezekkel az emberekkel. Rossz élményük is lehetett a kutyákkal pl., ahogy a jelen lévőknek úgy tűnik, hogy az emberekkel kapcsolatban volt rossz élményük.
És persze a szülők háza, de emberi mércével egy kicsit sem fontosabb a vér szerinti gyerekünk, mint a kutyáink? Inkább megteszünk mindent a kutyáinkért, de megkeserítjük a saját gyerekünk életét?
A kutyák a szülőké és nem a gyereküké. Ők tartoznak felelősséggel értük és nem más. Szerintem lehetne kompromisszumot kötni, ami mindkét félnek megfelel.
Ebben próbálj megegyezni velük:
- a kutyák kint egyenek
- becsüljék meg a munkádat annyira (pl.: festés), hogy nem engedik be sáros lábbal a kutyákat és ragasztanak fel olyan falvédőt, amit egy előző válaszoló ajánlott.
De ehhez normális emberek módjára kell leülnötök megbeszélni a dolgokat és nem hülyére venni a másikat. A szüleiddel amúgy sem beszélhetsz így.
Az ellen nem tehetsz semmit, hogy a lakásba ne engedjék be őket, de Hozzád is alkalmazkodniuk kéne kicsit. Mivel az ember gyereket is általában saját maga vállal és nem rákényszerítik.
Aki a kutyáját szereti csak, az ne vállaljon gyereket! Ráadásul nem tudom közületek ki szeret mocsokban élni, de én nem. Az állattartásnak pedig nem feltétlen kéne mocsokkal járnia.
Lehet a szülők utáltatták meg a kutyákat a kérdezővel. Szóval ebben a kérdésben mind a két fél ugyanolyan hibás.
Majd mikor a saját valagadon szarsz eldöntheted, lesz e kutya a te házadban!
Semmi tisztelet nincs benned sem a kutyák sem a szüleid iránt, én gyűlölöm az ilyen embereket.
"utolsó, te többe nézel két kutyát, mint egy embertársadat?
elgondolkozhatnál azon hogy ki a nyomorék kettőnk közül"
igen ;) többe nézek két kutyát mint egy embertársamat,főleg ha az az embertárs olyan hülye mint te.vagy pont te vagy az ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!