Jól számolom, hogy ilyennel etetni egy 20 kilós kutyát, kb. 210.000 forint lenne / hó?
Köszi a választ!
Én úgy számoltam, hogy 14*3.5 (mivel azt írja, hogy 1 ounce = 3-4 db és 14 ounce a csomag), az ugye = 49. Tehát kb. 49 db van egy csomagban… Napi 24 darbbal számoltam én is, 49/24=2(.04) Vagyis egy ilyen 14 unciás kiszerelés szinten kereken 2 napig lehet jó egy 20 kilós kutyának, ha az 24 darabot eszik/nap (+ marad 1 darab lol).
Ebből következik, hogy egy 30 napos hónapban 15 db 14 unciás zacskóra van szükség, 15*34 dollár az 510 dollár, az forintban pedig 210.000 forint.
De lehetséges, hogy akkor valamit én rosszul számoltam…
Mindenesetre, a lényeg, hogy hasonló jött ki neked is… Hát ez így valami extrém drága.
Kár érte…
1-es vagyok. A kérdésekben és commentekben a legtöbbet azt írják, hogy kb 56 db van a csomagban (vagyis 4/oz) szóval én azzal számoltam. Szerintem ezért lett más nekünk.
Mondjuk a kommentekben azért jó páran írják, hogy ők ezt csak nasinak használják, vagy rászórják a száraz tápra vagy jutifalatnak.
Igen, sajnos nekünk forintban ez nagyon drága....
1-es és 5-ös vagyok.
Félreértettük egymást.
Valóban az $500 drága havi kutya nasira, de ha csak nasinak adják, akkor nem annyi. Az $500 nekünk a kérdezővel arra jött ki, ha a kutya csak ezt kapja kajának.
Szerintem nasinak 1 max 2 darabot kapna egy kutyus napi szinten (nem 24-et, mint kajának ajánlja a csomagolás) akkor csomagonként 56 darabbal az egy jó havi jutifalat adag 34$-ért. Az már nem annyira drága. Nem mondom, hogy hű de olcsó, de kifizethető.
Én erre utaltam a megjegyzésemmel. Nem fogalmaztam érhetően, elnézést kérek
Biztos nem etetnek ezzel, akkor mikor ragna a kutya? Tonkremennek a fogai a sok puha kajatol.
Max nasinak mehet.
#9 amikor adsz neki egy jó kis velőscsontot.
Száraztáp mellé is kell, mert a száraztáp sem tisztítja, attól is ugyanúgy tönkremennek a fogai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!