Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy 4 hetes kiskutyát én...

Ha egy 4 hetes kiskutyát én nevelek, mi az, amire sokkal jobban oda kell figyelni?

Figyelt kérdés
Sos keresnek pár ilyen kis kölyöknek és gondoltam rá, hogy befogadnék egyet, csak nem tudom milyen kutyus lehet belőle, mennyivel kell többet foglalkozni vele a későbbiekben, ha már nagyobb kicsit és erősebb.
2022. aug. 25. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka híján nem lesz meg neki az alap szocializáció, nem fog tudni megfelelően kommunikálni a fajtársaival. Ezt úgy lehet megoldnai, hogy kutyaoviba majd kutyaiskolába viszed. Amellett hogy ő ott játszhat a többi kutyával és testbeszédet tanul, te megtanulod kezelni és megérteni a kutyát. Ami még fontos hogy ha hozzád kerül eleinte tápszerrel kellene etetni, tudtommal 5 hetes kor körül kezdenek szilárdat enni, de nem kellene idő előtt ráerőltetni.
2022. aug. 25. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Az eleje sok meló, később érdemes oviba vinni meg suliba ahogy írják előttem, de utána már nem lesz több dolog vele,mint másik kutyával.
2022. aug. 26. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!