Brit prémium, Dog Chow, Nutragold vagy Happy Dog?
Úgy olvastam, hogy minegyik prémium minőségű, középkategóriás táp, árban is kb. mrgeggyezenek, de melyik a jobb? Vagy melyiket ajánlanátok esetleg kölyökkutyának is?
Bár azt hallottam a kölyköknek fontosabb, hogy szuperprémium tápot kapjanak, míg a felnőtteknek már elég a prémium is. Ez mennyire igaz??
nagyjából egykutya!
tényleg kölyökkorban én jobbat adnék neki, de ezektől sem lesz semmi baja legfeljebb nem él annyi ideig...mint képes lenne normális eledellel a tápok 95%-a nem kutyának való, átverés az egész. 3-4 évet elvesz egy átlag kutya életéből egy átlagos táp (emésztési zavarok, hasnyálmirigyproblémák, rákos megbetegedések sokkal gyakoribbak az utóbbi 40 évben mióta tömegtermelt táppal etetünk).
Az én 3 hónapos kölyköm Dog Chow-t kap bárány rizseset, +főtt rizst és junor konzervet vagy főtt husit mellé, esetenként főtt répát. Meg van vele elégedve! :)
Árban is elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!