Tényleg ennyit kell várni egy törzskönyvre 2022-ben?
Érdeklődj a fajtád ügyintézőjénél, be van-e adva az alombejelentő.
Tavaszi alomnál nálunk is csak szeptember környékén jött meg a tk, őszi alomnál kicsit gyorsabb volt, de akkor is volt már simán 4 hónapos a kutya. A MEOESZ-es ügyintézés tényleg megragadt a múlt században, munkavizsgához igényeltem teljesítménykönyvet, ami lényegében csak egy összefűzött füzetke, hetekig ment az egyeztetés, csak bizonyos napokon voltak nyitva, akkor is csak délelőtt vagy délután... éveket öregedtem, amíg végre a kezembe tartottam a teljesítménykönyvet, szóval simán lehet, hogy nálatok is csak a gördülékeny ügyintézés teljes hiányáról van szó.
Ha át akarna verni a tenyésztő annak tényleg könnyebben utána tudsz járni, ha érdeklődsz a #12-es által linkelt elérhetőségen, így simán lehet, hogy még bő egy hónapot idegeskedsz ezen feleslegesen.
Ez sajnos ilyen. Egyik kutyamnak 3 honapos korara jott meg, masiknak 6…
De figyi, pl pont ma adtam be champion kerelmet, nincsenek illuzioim, kb 2 honap lesz mire egy papirt kinyomtatnak meg egy serleget felcimkeznek 😂😂😂
Hát igen. Sajnos én is türelmetlen voltam és felhívtam a tenyésztőt 3 hete, hogy merre lehet a tk. Szerencsére iszonyatosan kedves és türelmes volt és csak megnyugtatott, hogy nyugalom meg fog jönni legyek türelemmel. :)
De azért az tényleg nevetséges, hogy a 21. században ilyen technológiai eléréssel 3 hónap egy szaros tk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!