Igaz, hogy a mopszoknak magától ki tud esni a szeme?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy ez simán megtörténhet, mert beteges fajta, de ez akkor is extrémen hangzik.2022. aug. 20. 10:01
1/13 anonim válasza:
Erre nehéz nem azt írni, hogy csak a papucsállatkák hiszik el ezt a bődületes baromságot.
2/13 anonim válasza:
Az ezotéria rovatban kérdezd meg, a sok elmebetegtől!
3/13 anonim válasza:
Igen valóban megtörténhet, de csak akkor ha durván bánsz vele. Értsd: durvábban nyüstölőd, dobálod, stb. Egyébként nem lesz probléma.
4/13 anonim válasza:
Úgy írja, hogy erőbehatásra eshet előre. A mopszoknál kisebb erőre van ehhez szükség, mint a normál fejformájú kutyáknál.
5/13 anonim válasza:
Igen, ki tud esni.
Egyik ismerősömnek van 6 mopsz kutyája, az egyiknek kölyökkorában kiesett a szeme. Láttam róla képet is, nem volt szép látvány. Szerencsére vissza tudták neki rakni (orvos műtötte) és a látása is megmaradt.
6/13 anonim válasza:
Igen, ahogyan feljebb is írják.
8/13 anonim válasza:
Túl vannak tenyésztve, a "szép" rövid orr és nagy kerek szemek érdekében
Csakhogy túllőttek a célon, be is akarják tiltatni egyébként.
9/13 anonim válasza:
Nekem az első két tudatlan leketelő magabiztossága emlékeztetett, hogy ne feledjem el, hol vagyok.
Állati.
Most jól kiesett a szemük.
Tényleg gusztustalan állatok szegény mopszik, de még inkább azok, akik pénzért egy életre alig alkalmas biológiai zsákutcát sepregetnek.
10/13 anonim válasza:
Önző emberek (emberek?) által túltenyésztett szerencsétlen lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!