Kutya nevének megváltoztatása?
A állatorvosnál előzetes egyeztetés nélkül a párom olyan nevet adott a kiskutyának, amit nem beszéltünk meg.
Még nem ismeri a kiskutya a saját nevét, mert még csak 2 napja van meg.
Lehetséges megváltoztatni a nevet, amit ott beírtak a kiskönyvbe?
Valamint a kutya chipjében benne van a neve?
Úgy tudom az elvileg nincs benne.
Hol kell még a névmódosítást megejteni, gondolom, nem csak a kiskönyvben szerepel?
Képzeljétek el azt, hogy megbeszélitek a párotokkal, hogy mi lesz a kiskutya neve...
Aztán elviszi az orvoshoz, és úgy érkezik haza, hogy hirtelen ötlettől vezérelve más nevet iratott be a kutyának...
Ti nem lennétek kiakadva?
Ez nem arról szól, hogy hogy hívjuk, egyszerűen, nem tudtam ott lenni és ezt kihasználta vagy nem is tudom... nyilván nem direkt tette, csak ennyire nem vette komolyan a korábban megbeszélteket...
Szóval nem szeretném, hogy ez így maradjon, mert bíztam benne, hogy nem fog hülyét csinálni belőlem.
Tehát szeretném megváltoztatni a nevét a rendszerben, és a kiskönyvben is. Erre van lehetőség?
Szerencsére ha gyerekünk lesz engem fognak megmérdezni, hogy milyen nevet adok neki, mivel én fogom megszülni, de szerintem ha rajta múlna az sem a megbeszéltek alapján történne xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!