Milyen magyar fajta kutyád van? És miért azt a fajtát választottad?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 08:38
11/16 anonim válasza:
Ja, igen, és azért írtam a keverék kutyámat, mert benne akár bármi lehet azon kívül, ami látszik rajta, akár magyar fajta is. Nem ismertek a felmenői.
12/16 anonim válasza:
Kuvaszom van 9 éves kan. Mindig pásztorkutyám volt. Sarplaninac, kaukázusi juhász. Úgy gondoltam ideje magyar fajtát tartanom. Nagyapám komondorokat tenyésztett, amikor gyerek voltam náluk nyaraltunk és tetszett. Azt akartam, de a feleségem ellenezte a szőre miatt. Így kuvasz lett. Nem rosszabb, mint a sarplaninac, de makacsab. De hülyeség, hogy öregkorára megbolondul. A kutyám apja 13 éves volt, amikor megvásároltam. Igaz, hogy az idegenekre morgott, de a gazdájával játszott és szót fogadott neki 13 évesen is. Az enyémmel sincs gond a most 11 éves lányomat imádja. Megjön az iskolából a lányom, a kuvasz eléje kerül és elfekszik neki, hogy simogassa meg.
14/16 anonim válasza:
13! Yorkshire nem Magyarországon van!
15/16 anonim válasza:
14,
Jajj,most látom már,nem vettem észre, köszönöm hogy jelezted.
Amúgy magyar fajták közül a vizsla tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!