A híres szélsőjobboldali médiaszemélyiség Tomcat miért nem választott magyar kötődésű becenevet?
Ugyanazért amiért mások sem ilyet választanak - az angol vagy angolos elnevezések "menőbb" hangzásúak.
Most komolyan, te odafigyelnél egy Szaffimacska blogjára vagy youtube videóira? Egy rakat kézműveskedő meg mesefigurát rajzolgató anyuka menne csak erre a névre.
A nagy nemzetHy MÉHlymagyhar Rákay Kálm 🫢 Philip miért ilyen szép angol nevet vál🤭 “kapott” ?
Ami nem baj, csak hát akkor mire fel verjük a mellünket hogy nemzethy narancs komcs🤭 kontervatívok vagyunk ?
Tomcat szerintem messze nem igazi szélsöjobboldali! Egyszerüen amikor ö berobbant a 2000es évek elején erre volt igény! Ö ezt meglovagolta részben szerintem marketing alapon részben mert bejött neki a dolog szegödött oda.
Ne felejtsétek el, higy a 2000es években a lázadás a nemzeti radikalizmus volt. Ha részt akartál venni a korszellem hajtóerejében, akkor velük tartottál. Meg ekkoriban mindenki bloggerkedett, meg zugweblapokat szerkesztett, ez még a youtube meg tiktok éra elött volt. Ha a 2000es években neokomcsi vagy libsi lett volna a korszellem meg a menöség Tomcat velük tart. Így belöle mintegy kényszerböl lett szélsöjobbos. Amúgy Tomcat szerintem egy nagyon intelligens tag, viszont szerintem aspergeres de ez csak egy benyomás.
8
Nyugatellenes széljobberként a Fishbed nem lett volna kézenfekvőbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!