Sorrendiségi szabályok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudtok nekem ezzel a témával foglalkozó cikket, olvasmányt stb. küldeni?
Lehet hogy én vagyok a béna, de nem igazán találtam ilyesmit a neten.
2022. aug. 13. 13:34
11/14 anonim válasza:
Miklósi Ádám: A kutya - Az ember legjobb barátjának története kezdetnek jó lesz.
12/14 anonim válasza:
A sorrendisegi szabalyok egy etologus professzor tapasztalatai alapjan lettek felfedezve: Fennel:Kutyapszichologia cimu konyveben olvashatsz roluk.
A rendezoelvet ertsd meg es minden szituban tudni fogod a helyed.
Tied a dkntes es a kockazat MINDIG mindenhol.
Meg thdd josolnk,h baratsaggal fogadja e az 5 meterre levo kutxa,ha nem,akkor ne engedd odaverekedni,mert akkor esik a tisztelete.
Garantalnid kell a beket es biztonsagot. Mindig mindenhol.
13/14 anonim válasza:
Fennel maga ismerte el, hogy a módszer hibás és nem jó.
14/14 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, hogy a neten hol lehet megtalálni ezeket, de az ELTE Etológiai tanszékének van rengeteg, új kutatása, amik frissek és nagyon sok tévhitet megdöntöttek az utóbbi időben. Ez alapján próbálj keresgélni, talán vannak olyan kísérletek, amiket teljes egészében közzétettek és kívülállók részére is elérhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!