Miért viselkedik így? Sosem csinálta ezt eddig.
Kutyám szagolgatja a csuklómat, könyökhajlatomat és utóbbit bökdösi az orrával. Ugat, izgatott és rám akar ugrálni. Soha nem tett ilyesmit az elmúlt 5 éve alatt. Mi van vele? Miért csinálja ezt?
21/L
Ez inkàbb amùgy euforikus reakció a kutyàd részéröl nagyon boldoggà teszi a kezedbol arado illat barmi is az.
Ez kb olyan mint a macskàknàl a macskamenta vagy a macskagyökér. Olyan euforikus àllapotba kerülnek hogy hosszabb ideig csak boldogan dörgölödznek a macskamentàhoz vagy macskagyökérhez. Ezt egy német tulajdonú àllatkereskedés oldalàn olvastam de màsutt is, ahol tudomànyosan elmagyaràzta miért imàdja eufórikusan a macska ezeket a növényeket.
Bàr van olyan macska aminél az ellenkezöjét vàltja ki olvastam ilyenröl is, de azt nem szakmai oldalon ergo nem tudom megbìzható info-e.
Milyen parfüm milyen illat anyagok vannak benne?
Akkor a parfüm okoz neki euforikus reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!