Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet baja a kutyámnak?

Lehet baja a kutyámnak?

Figyelt kérdés
Kb. 10 perce a kutyusom fejére esett valami az udvaron. Éppen a gyógyszerét adtam neki beadni, viszont nem igazán volt segítőkész, és berohant a tuják alá. Mikor utánna mentem, hallottam, hogy koppant a feje, és azonnal szaladt hozzám. Nem sírt. Megnéztem, és semmi seb nem volt rajta. Miután megkapta a gyógyszert ugyan úgy futkározott, illetve evett is. Lehet komolyabb baja? Nagyon megijedtem, mikor meghallottam a kis fején a koppanást. (A földön láttam egy kb 3cm hosszúságú követ, viszont nem hiszem, h az esett volna rá, mivel egy tujából elég érdekes lenne. Ha csak valaki nem dobta be:/ voltak már itt érdekes dolgok a szomszéd gyerekekkel kapcsolatba, ezért gondolom, h valaki be is dobhatta:( ) mit gondoltok? Csütörtökön viszem vissza orvoshoz. Addig lehet nagyobb baja?

2022. aug. 9. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Semmi baja nem lesz, ne aggódj.

A gyógyszert meg nem kell erőszakkal beadni ám - tedd valami finomságba, virslikarikába, kockasajtba vagy az enyém pl melegszendvicskrémben imádja :D

2022. aug. 9. 20:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajnos ez nem tabletta, hanem folyékony gyógyszer, úgyhogy a szájába bele kell nyomnom. Elég feszkós🥲
2022. aug. 9. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Evett, futkározott, ha komoly baja esett volna akkor nem így viselkednek ne aggódj
2022. aug. 9. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!