Milyen nevet adnátok egy kis törpe tacskónak?
Én is az egyedibb, jelentéssel bíró nevek híve vagyok, mindkét kutyám nevének megvan a maga története, de ez saját vélemény, olyan nevet adj neki, ami neked nagyon tetszik, ha ez a Csoki, legyen Csoki, tényleg az a fontos, hogy neked tetsszen.
Ezeknek az előnye például, hogy senki nem fog visszakérdezni, emlékezni is fognak rá. Hátránya, hogy nagy eséllyel előfordul, hogy a futtatóban találkoztok más Csoki, Max vagy Luna kutyussal, az okozhat némi kavarodást.
Még annyit, hogy a Max az inkább kan kutya név, a Luna pedig szuka, szóval azzal lehet megkavarod kicsit a körülötted lévőket, ha Lunának hívják a kan kutyádat, de ezzel se kell foglalkozni, Perlaki Fanni pl. minden videójában Karcsiként vagy Károlyként hivatkozik az amúgy Karma nevű szuka kutyájára :D De ha nincs meg még hogy milyen nemű kutyusod lesz, akkor nem szóltam :D Mindenesetre a Csoki unisex név, úgyhogy ebből a szempontból is befutó lehet. Záró gondolatként pedig színben is jobban passzol a Csoki név, a Luna inkább világos, fehér vagy fehér alapon foltos kutyához passzol szerintem, de persze ez is ízlés kérdése :)
Szatyor (két nagy füllel)
Csoszogi (az öreg suszter)
Virsli, ha veszel neki tesót és az meg Kifli lesz akkor pedig kapsz egy hotdogot.
Szerintem aranyos név a Csoki. Az előbb valaki Mokkának hívta a kutyáját, illetve a Tappancs név is aranyos.
A kérdező esetében már biztos eldőlt a névválasztás kérdése. Egy esetleges jövőbeni kérdező részére szerettem volna hozzájárulni a kérdéskörhöz:) Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!