Megharapott a kutyam tegnap, most valadekozik, ez problema?
A jóédesanyád mit mondana erre? (természetesen káromkodás és minden bizarr egymásramutogatáson kívül) Jobb félni mint megijedni. Nyilvánvalóan unatkozol és éppen az iskolai éveid legsötétebb napjaidat éled át, amire biza nemigen szeretnél emlékezni, valószínűleg a társaid nem kevés alkohol társaságában segítenek rá erre a furcsa élményre, pláne hétvégén.
Amúgy előző voltam és tudom milyen az, mikor az ember kerüli az orvosokat akkor is mikor probléma van. A fél arcom lebénult egyik nap de én mit sem foglalkoztam vele csak folytattam a betervezett napi ritmusom mikor mások ráförmedve nem szállítottak egyenesen a kórházba ahol természetesen bent is fogtak infúzióra kötve. Nyilván a Te életed amit művelsz és őszintén engem pláne nem érdekel. De ha többen szajkózzák az orvost lehetséges hogy nem hülyeség elmenni megnézetni, apróság is vihet nagy dolgot. Egyszer élünk, kár hülyeségre elvesztegetni bármit, akkor is ha menőnek és sérthetetlennek hisszük magunkat, az emberi test egy finoman összeépített vár ami apróságok hijján is összedőlhet.
Attól még lehetsz troll és azokkal sincs bajom, sőt cukker lények, nem éppen kihalóban lévők de nyári szünetben degeszre tömhetik magunkat a téli szünetig.
Kezedre: betadine,amig nedvedzik. Szarit es gyulladasgatlo.
Gyulladasgatlo,ha infralampazod es szarit is.
Ki fogják fertőtleníteni neki és bekötni, így se veszettségi oltást (ha oltott a kutyája, feltételezzük, hogy az), se tetanuszt nem fog kapni, mivel tavaly oltották.
58-as, kérdező anyukája hogy jön ide? Tudod nincs ott mindenkinek anyuci a hátsójában, hogy hozzá rohangáljon még 40 évesen, nem úgy mint neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!