Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fáj kölykök...

Szerintetek fáj kölykök lehetnek? Az eladó azt mondta az apjuk fekete mudi. Nálunk sajnos tenyésztő nem létezik, úgyhogy kénytelen vagyok így vásárolni. Juhok mellett vannak a kutyák.

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 5. 10:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Juhásztól lenne,mint fentebb említettem. Erdélyi vagyok,itt más lehetőség sajnos nincs mudira, nem elterjed fajta, ezért is írtam ide hogy más véleményeket is hallják.

Amúgy terelő kutya és nagy mozgasigenyű fajta, de nálunk felé maximum májustól októberig terel, a maradék 6 hónapban tétlenek a pásztorkutyak.

2022. aug. 5. 14:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nem terelesre használnám, egy 15000 négyzetméteres kertben lenne el. Maximum a macskákat terhelné.
2022. aug. 5. 14:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne mudit keress, nem fogod tudni kielégíteni az igényeit, nézz más fajtát.
2022. aug. 5. 15:32
 14/21 A kérdező kommentje:

Mi történik ha nem tud terelni?

Nekem mudi kellene nagyon tetszenek

2022. aug. 5. 15:44
 15/21 Rosszlovas ***** válasza:
89%

Az alapból nem a legnagyobb baj ha PONT terelni nem tud...

De valami szellemi foglalkozásra szuksege van mindenképpen. Tehát az, hogy a kertedben van, bármilyen nagy is a terület, kevés neki.

Kell valami kutyás sport vagy munka, amit rendszeresen művelsz vele. Lehet agility, obedience, dog dancing... bármi, csak kösse le a kutyát.

Kollégám a mudi keverékével szarvasgomba kereső vizsgát tett, és jár is rendszeresen a kutyával, neki is megvan a vizsgája, mindketten nagyon szeretik csinálni.

2022. aug. 5. 15:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Rombol, szökik, támad, ugat megállás nélkül, elüti egy autó. Munka mudinak munka kell, hiába tetszik, nem lesz örömöd benne. Nekem is tetszik a berni pásztor, de 34 négyzetméteres panel lakásban nem érezné jól magát.
2022. aug. 5. 15:50
 17/21 A kérdező kommentje:
Napi mennyi időt kellene agilityzni vele?tudnék pár órát szánni rá.
2022. aug. 5. 16:09
 18/21 A kérdező kommentje:

Ezekről mit gondoltok? találtam egy ilyet

[link]

2022. aug. 5. 17:34
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Néhany kiskutya inkább pumira hajaz
2022. aug. 5. 18:38
 20/21 anonim ***** válasza:
30%
Fuhhh, hat az a cifra, te jo eg… ronda, nem tipusos… ha apuka is ilyen kivalo minoseg, akkor gratulalok a minosegileg 0, szaporitvànyokhoz!
2022. aug. 6. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!