Kutya vizestal tisztitasa, ha nagyon vizkoves?
Sziasztok. Kutyusomnak keramia vizestalja van, rendesen es rendszeresen takaritom, igy eddig meg soha nem volt vizkoves. Sajnos viszont 3 hetig nem voltunk itthon es benne maradt a viz, iszonyatosan vizkoves lett, nem vitte mar le a sima (allatbarat) mosogatoszer.
Vizkooldoztam, szep tiszta lett, de persze utolag jutott eszembe, hogy ez talan arthat neki, igy nem tudom, hogy ihat-e ebbol vagy sem.
Ti hogy csinaljatok? Hasznaltok vizkooldot? Nem artalmas, ha utana persze alaposan ki lett mosva?
Ecettel aztan citromsavval probalkoztam eloszor, egyik sem hatott sajnos, ezert nyultam durvabb szerhez.
A citromsav nalunk semmilyen teren nem valt be, most se mukodott.
Nagyon kemeny a viz, egyszeruen nem viszi le maradektalanul a vizkovet, meg a vizforralobol se, pedig ugye azzal forraltam fel :D
A furdoszobat viszont szoktam ecettel takaritani, az valamiert tokeletesen bevalt, kiveve most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!