Kit kell felhívni kutyaszar eltávolítás miatt?
Van felénk egy kis füves park, ahova régen szerettünk kijárni. Mostanában már szinte csak kutyások járnak ide. Voltam itt valamelyik nap, 1 négyzetméteren átlagosan úgy 2 adag kutyaszar van. Amikor nagyobb a fű akkor észre sem veszi az ember és ha csak keresztben átmegy a füvön akkor biztos hogy belelép legalább 5-be, de most ez szemmel látható is.
Van olyan cég, vagy akárki, akit ki lehet hívni hogy eltávolítsák? Jó lenne ha ingyen lenne, mert egymagam nem szeretném állni a költségét, a kutyások meg nem fognak beszállni.
Értem, köszi.
Azt viszont nem tudom, hogy közterület-e. Ez egy lakótelep, és annak az egyik felén található. De nem csak az itt lakók járnak ki ide, hanem mindenki a környékről. Egyszer kérdeztem a közös képviselőt, ő azt mondta hogy ha lenne rá pénz elintéznék, de erre senki nem akart költeni, megszavazták az egyik ülésen.
Nincsenek normális helyi kutyások?
Pedig össze kéne fogni.
Nálunk a kutyajátszón szokott lenni ilyen takarítás nap amikor több gazdi (de persze nyilván az aki amúgy is felszedi) össze áll és felszedik az összes ott hagyott szart,meg szemetet,össze gereblik a leveleket. tehát Rendben tartják. Én nem régóta járok a futira a kutyámmal. De ha lesz ilyen takarítós nap elmegyek. Én érdekem is hogy ne bokáig érő szarban játszon már a kutyám.
Nekünk is vannak területek amik nem kifejezetten kutyás rész,de szoktak járni füves placcra és tele van kutya szarral.
Főleg téli időszakban sok a szar, a korán sötétedés miatt úgy gondolják nem kell össze szedni.
Tavasztől őszig, sokkal kevesebb a kaki.
Én azt mondom néhányan álljatok össze, esetleg facebook eseményként csináljad és tedd be helyi kutyás csopikba stb. Ha már 3-4en össze fogtok már az is haladás. Most egyébként azért jó,mert a kakik meg vannak fagyva egyszerűbb össze szedni és nem büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!