Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tanítsam meg a kutyám...

Hogyan tanítsam meg a kutyám sétálni?

Figyelt kérdés
Van egy viszonylag nagy méretű német boxerem, nagyon temperamentumos. Kerten belül nagyon szépen viselkidik, odafigyel rám viszont amint kilépünk az ajtón egyszerűen nem lehet vele mit csinálni!Ránget össze vissza alig lehet bírni vele, ő maga is majd meg fullad hívásra nem jön vissza stb. Nem akarom bántani szegényt. Van aki tudna segítani?

2022. aug. 1. 20:21
 1/9 anonim válasza:
86%
szerintem keress fel egy kutyaoktatót, vagy vidd el suliba!
2022. aug. 1. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Erre találták ki a kutyaiskolát és már bocsi, de főleg nagytestű kutya tartásánál ezt kötelezővé tenném, mert egy neveletlen kutya közveszélyes is lehet.
2022. aug. 1. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Miert kene bantani? Nem ertem. Nem a kutya hibaja az, hogy nincs megnevelve.

Menjetek suliba.

2022. aug. 1. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pórázfegyelem. Alap engedelmes feladatok. Egyértelmű szabályrendszer.

Nyilván egyedül ez nem megy neked, úgyhogy már a hétvégére keress fel egy kutyaiskolát.

Mennyi idős? Mióta van nálad? Mennyit sétaltatod? Hogy fárasztod még le mellette?

2022. aug. 1. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
26%

Sorrendisegi szabalyokat tanuld meg es alkalmazd.

Jutfalattal tanisd a setat. Eloszor ejjel menj,amikor sotet van es nincs senki. Fenybe mindent jobban lat es messzebbre.

2022. aug. 2. 01:18
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Az ugye meg van utolsó, hogy a kutyák sötétben nagyon jól látnak?

Okos tanács... Ezt a sorrendiségi, falkavezér baromságot, amit milliószor megcáfolták már, pedig el lehetne már felejteni.

2022. aug. 2. 08:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémáim voltak. Első nagytestű kutya, az Istennek se akart hallgatni semmilyen parancsra. Mindenki elkönyvelte butának és vadnak. Beiratkoztunk egy kutyaiskolába, egy hónap alatt mintha kicserélték volna, kiválóra vizsgázott. Nagyon sok dolgot elrontottam a tanításában, ennyi volt az egész.
2022. aug. 2. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, mit rontottál el, és hogy hoztátok helyre?
2022. aug. 4. 07:33
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 Túl sok dolgot hagytam rá, ami miatt nem tisztelt. Pl. ha nem akart elsőre megcsinálni egy parancsot, akkor nem piszkáltam tovább. Póráz fegyelmet egyáltalán nem tanítottam, mert azt hittem, magától rá fog jönni, hogy nem jó, ha megfojtja magát séta közben.

Kutyasuliban rámutattak ezekre a hibákra. Sokkal esélyesebb voltam vele ezek után, nem engedtem, higy a saját feje után menjen. Kiderült, hogy nem makacs ő, sőt baromira együttműködő, csak a parancsnak tényleg parancsnak kell lennie.

2022. aug. 4. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!