Bolha milyen gyorsan szaporodik?
Tegnap észrevettem, hogy bolhásak a kutyáim. Mind a kettő benti, egy ágyban alszunk, majdnem elájultam.
Az idősebb kutya bolhaekcémás, vagyis egyetlen csípés is elég, hogy észrevegyem, mert levakarja magáról a bőrt is.
Már 16 éves, mindig ez van, ha néha kicsúszunk a spoton hatóidejéből, vagy sokat fürdik, megjelenik benne 1-2 vándor bolha, és azonnal jelzi viszketéssel, kezelem.
Most viszont a 4 kilósból már kiszedtem vagy 9 bolhát, és fogalmam sincs, hogy honnan jönnek!!
Már döglődnek az advantixnak köszönhetően, könnyen kiszedem, kidobom, de ez mégis hogy történt?
Bent élnek, kertben végzik a dolgukat, ha sétálunk fújok rájunk extra védelmet is.
10-es vagyok
Ezt is találtam:
Nálunk kint a tanyán is elő szokott fordulni bolha. Állatorvosi patikákban lehet vásárolni Neocidol-t vagy Neostomozan-t. Jó drága az igaz, de ha lepermetezed vele az udvart akkor attól megpusztulnak a bolhák. Nálunk is ilyenkor nyár elején szoktak előjönni. De minden kis zegzugot le kell fújni, hogy biztos ne legyen utánpótlás.Még az állatok helyeit is,(úgy hogy azok száradásig máshol legyenek) nekünk ez bevált módszer.
Köszönöm szépen a válaszokat, sokan nagyon hasznos dolgot írtatok!
A neostomosannal átmegyek a kerten, elég jól fel lehet higitani.
Az ágyneműt heti 2x cserélem, még a paplant is mosom, allergiásak vagyunk. Matracvédő is cserélve van heti 1x.
A bolha nagyjából olyan gyorsan szaporodik, mint egy maratoni futó az élmezőnyben. Nem viccelek! Német mérnökök és brit tudósok megmérték, körzővel, szögmérővel azért, mert naggyon okos tudósok, és véletlenül sincs rajtuk szemellenző és véletlenül se veszenk el a részletekben, nem látva a fucktól az erdőt. Úgy körülbelül precízen. Tudom, erre most még szemellenzősebben, még precízebben, dimenziót, látószöget nem váltva, még inkább a részletekben el fognak veszni. Drakulálok. Szemüveget a bárónak.
Mindenesetre javaslom, vedd meg a Neocidol-t vagy Neostomozan-t, és lehetőleg a rovarírtót is, fújd tele vele a lakást, a kutyaólat és mindent. Majd pedig a mérgezés hatására kérj diagnózist hogy kowidos vagy. Ennek hatására pedig megint mérget, amelyből igen széles választéák kerülhet terítékre: GYÓGYszer, vagy példának okáért wak cina vezet világtalant.
A kutyád be van már chippelve? Jól van, jól tetted. Rendes gazdi vagy. De akkor te is bechippeltesd ám magad! Máskülönen hogyan hatna rajtatok az 5g, és a mérgek, pl a tüsi fehérje és a grafénpengék, amelynek feltárásáért megölték a világviszonylatban elismert
Andreas Noack grafénszakértő tudóst, miután terrorelhárítók élő egyenes adásban elhurcolták?
El ne felejtsd megvenni a Neocidol-t vagy Neostomozan-t, különben a kutyád is és te is valamiféle, alaptalanul konteósnak alázzott személy maradsz! Kövesd a többieket, az a garantált! Garantált és mielőbbi vágóhídhoz érkezés, vagy legalábbis oroszrulett. Köszönöm kedves figyelmedet, tisztelt kérdező.
ma 21:41
Eme betűhalmazt mennyi idő alatt voltál képes összehozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!