Örökbefogadnátok egy menhelyi kutya testvérét a "kiszemelt" helyett?
2 felnőtt kutyáról van szó, testvérek. 1x már látogattuk őket és augusztus elején mentünk volna másodjára, mert meghoztuk a döntést, hogy melyiket szeretnénk örökbefogadni. Ma viszont örökbefogadták az általunk kinézett kutyát. A testvére még a menhelyen van. Igazából egyformák, csak a színük más.
Lehet furán hangzik, de nekem nem tetszik a másik kutya színe. Persze, biztosan megszoknám, de azért csak 14-16 évre választok társat és úgy érzem, hogy külsőre is tetszenie kéne.
Ti örökbefogadnátok ilyen esetben?
Szerintem ne, valami oka volt hogy eredetileg a másikat választottátok. Csak azért, mert nincs ló jó a szamár alapon vinnétek haza, ne. Ismerkedjetek meg más kutyákkal is.
Lehet hogy le leszek pontozva, de nálam a kinézet is számít, ha megfogott ránézésre, akár amiatt hogy kajla füle van, vagy szép bundája, már elkezdek vele megismerkedni. Ezután kiderül összeillünk-e, ha nem, természetesen nem ragaszkodom hozzá, mert nem a külseje az első szempont.
Egyébként erre idepasszoló sztori, gyerekkoromba dönthettem milyen kutyánk legyen, a feltétel az volt, hogy kistestű benti kutya. Én meg nem a csivavát mondtam nyilván, hanem azt hogy yorkshire terrier legyen, persze bele se gondoltam semmibe, csak abba hogy ezüst színű a bundája, és hogy a suliba ez a menő. Végül évekig volt egy tündéri yorkink akit bár a kinézete miatt választottam, tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!