A kutyámat megharapta egy másik kutya. Forduljak orvoshoz?
2 nappal ezelőtt elvittem szokásosan sétáltatni a kutyusomat. Majd egy másik ebbel összevitatkozott, aki megharapta, és nem engedte el.😔
Tegnap nem volt semmi gond. Nem látszódott rajta, hogy fájna, vagy furcsán viselkedne. Azonban ma egy kicsitt feldagadt a harapás nyoma. Egyébként nem tűnik mélynek a harapás.
A kérdésem az lenne, hogy forduljak e orvoshoz? Vagy ez majd elmúlik? Erős szervezete van a kuytusomnak, de sajnos nem tudom, hogy kell e neki segítség...
Még mielőtt azt gondoljátok, hogy felelőtlen gazdi vagyok, megmondanám hogy ez nem így van. Bárkivel megeshet hogy a kutyája egy másikkal "összevitatkozik".(nem kóborkutya) Bevallom hiba volt, jobban kellett volna figyelnem.
#3 miért is kell indokolatlanul bunkónak lenni?
Kérdező, igen, vidd el orvoshoz, ahogy a 4-es mondja, inkább feleslegesen, minthogy nagy baj legyen. De egyébként biztos mond/tesz majd valami hasznosat a doki, ha már ott vagytok, szóval nem lesz felesleges elvinni :) Jobbulást a kutyinak!
Szia!
Én a saját lelkem megnyugvása miatt elvinném.
Nekünk ez a minden sebre jó csoda szerünk: DR. KELEN PETMED SEB SPRAY 😁
Szia!
Az én kutyusommal.ugyanez volt, lefertőtlenítettük Betadinnal, majd bekötöztük neki gézzel. Másnap picit jobb lett, de azért a biztonság kedvéért elvittük dokihoz. Adott egy gyógynövényes kenőcsöt. Napi kétszer kellett vele bekenni. 1 hét után nagyjából semmi nem látszott.
Vidd el állatorvoshoz, mert lehetséges, hogy vérmérgezés is van neki. És megjegyzem azt is, hogy a vérmérgezést ha nem veszik észre időben, halálos is tud lenni.
Milyen fajta kutyid van? Hány centis a seb?
Köszönöm a gyors válaszokat!😊
Elvittem a dokihoz, minden rendben♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!