A szomszéd kutyája megharapta a 2 éves gyerekem, mély a seb és elfertőződött. Börtönbe zárhatják a gazdáját, a kutyát elaltatják, ha feljelentést teszünk?
Játszótéren voltunk, amikor hirtelen oda futott a kutya hozza és megharapta erőteljesen, a gyerek sikított, azt hittem leszakítja a lábát….
Ne haragudjatok, de most nem tudok többet írni, teljesen kivagyok
Figyelj, elhiszem, hogy kivagy. Én is kivoltam sokszor sokkal nagyobb betegség miatt, ami a lányomat sújt(ott)a.
Ha orvoshoz jut,és kezelik,minden rendben lesz.
Ha nem jut orvoshoz,akár meg is halhat szepszisben.
Ez most nem az az időpont, amikor ki kell készülni (ezt jószándékból írom,félre ne értsd!)
Legyen a gyerek kezelve. Ha ő rendben van,akkor kiadhatod a feszültséget, az ijedelmet,mindent! De csak akkor. Elhiszem, hogy halálra rémültél! De ha igaz,amit kiírtál,akkor remélem, az első dolgod nem ennek a kérdésnek a kiírása volt, hanem rohantál a gyerekkel a sürgősségire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!