Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szomszéd kutyája megharapta...

A szomszéd kutyája megharapta a 2 éves gyerekem, mély a seb és elfertőződött. Börtönbe zárhatják a gazdáját, a kutyát elaltatják, ha feljelentést teszünk?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 15:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
Haziorvost kell ertesiteni, majd o tudja a tobbit. Gondolom nem szeretned ha meghalna a gyereked mert nem kap tetanusz ellen oltast.
2022. júl. 4. 16:01
 2/24 Thunderfairy ***** válasza:
88%
Most tényleg a kutya meg a gazdája a fontos hogy mi lesz velük???
2022. júl. 4. 16:11
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kutya közterületen szabadon volt, vagy átjutott a ti kertetekbe, akkor egyértelműen a gazda a felelős mindenképpen feljelentést tennék a helyetekben, márcsak azért is, hogy másokkal ne történhessen hasonló vagy veletek újra. A büntetőjogi következményeiről a bíróság fog dönteni. Nem valószínű, hogy elaltatják a kutyát, de el vehetik a gazdájától. A gazda szerintem felfüggesztettre számíthat, ill pénzbírságra, állattartástól eltiltásra. Polgári eljárást IS iníthattok ellene kártérítésért. Azt viszont érdemes átgondolni, hogy ha pl a ti gyereketek ment át az ő területére, akkor ti vagytok a felelősek.
2022. júl. 4. 16:12
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan hogy történt az a harapás?
2022. júl. 4. 16:17
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy történt a harapás?
2022. júl. 4. 16:22
 6/24 anonim ***** válasza:
99%
Elfertőződött? Nem vitted orvoshoz azonnal?? Tetanusz oltás, Betadin a sebbe alap.
2022. júl. 4. 16:29
 7/24 A kérdező kommentje:

Játszótéren voltunk, amikor hirtelen oda futott a kutya hozza és megharapta erőteljesen, a gyerek sikított, azt hittem leszakítja a lábát….

Ne haragudjatok, de most nem tudok többet írni, teljesen kivagyok

2022. júl. 4. 16:32
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
A legelső a kórház ilyenkor. A legelső. Orvosnál voltatok?? Ezt csak le tudod írni,a kérdést is kiírtad valahogy.....
2022. júl. 4. 16:34
 9/24 anonim ***** válasza:
99%
Akkor egyértelműen a gazdáé a felelősség. 3-as voltam, mielőbb jelentsd fel, mások érdekében is. Külön súlyosbító tényező, hogy játszótérre beengedte a kutyát, ahol annak semmi keresnivalója.
2022. júl. 4. 16:34
 10/24 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj, elhiszem, hogy kivagy. Én is kivoltam sokszor sokkal nagyobb betegség miatt, ami a lányomat sújt(ott)a.

Ha orvoshoz jut,és kezelik,minden rendben lesz.

Ha nem jut orvoshoz,akár meg is halhat szepszisben.

Ez most nem az az időpont, amikor ki kell készülni (ezt jószándékból írom,félre ne értsd!)

Legyen a gyerek kezelve. Ha ő rendben van,akkor kiadhatod a feszültséget, az ijedelmet,mindent! De csak akkor. Elhiszem, hogy halálra rémültél! De ha igaz,amit kiírtál,akkor remélem, az első dolgod nem ennek a kérdésnek a kiírása volt, hanem rohantál a gyerekkel a sürgősségire!

2022. júl. 4. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!