Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől pukizik büdit a kutyám?

Mitől pukizik büdit a kutyám?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 21:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
99%
1. válaszoló "Minden húsevő állat büdöset fingik." szerinted a fűevők nem?
2008. dec. 21. 01:55
 12/36 anonim ***** válasza:
75%
Az ember is pukizik. A kutyának is kell emésztenie.
2008. dec. 21. 11:26
 13/36 anonim ***** válasza:
81%
Hát igen , ez az élet rendre ... soha nem fog illatosan pukizni ... De próbáld meg naponta azonos idokozonként etetni és száraz kutyatáppal ne mindenféle maradekkal , talan akko a kutyus emesztese is rendszeresebb lesz de persze akkor is fog pukizni .
2008. dec. 21. 11:28
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Na, micsoda kérdést indítottál. :D
2008. dec. 21. 11:54
 15/36 A kérdező kommentje:
Háát igen egy egyszerű kérdésből ekkora ügyet csinálni...hihetetlen...nem gond h pukizik mert igy is imádom ő a mindenem,csak kiváncsi vtam...és rendes tápot kap nem moslékot...ennyi.........
2008. dec. 21. 12:04
 16/36 A kérdező kommentje:
ja és a 4.válaszolónak,hogy tényleg ez a legnagyobb gondom?_NEM,de ha legközelebb is a kérdésemre kérdéssel fogsz "válaszolni"akkor ne írj.köszi...
2008. dec. 21. 12:07
 17/36 A kérdező kommentje:

ja és teljesen kifordítjátok a kérdésemet én azt írtam h MIÉRT??

ti meg> miért gáz??miért gond??

háááááát egyáltalán nem azzzzzzzzzz,csak egy aprócska kis kérdés volt,mert pl.lehet bűzmirigy is...

2008. dec. 21. 12:10
 18/36 anonim ***** válasza:
58%
Milyen szörnyű problémád van :)
2008. dec. 21. 12:17
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia, akkor én próbálok valami normális választ írni neked. Azt írod, hogy "moslékot" is eszik. Ezalatt mindenféle maradékot értesz, gondolom. A kutyák a zsírosabb, nehezebben emészthető dolgok miatt szoktak átlagon felül büdit pukizni. Hogy érthető legyen: az én kutyám a normál kutyatáptól vagy a jó minőségű szárnyashústól nem pukizik feltűnően, de pl. a hurkazsíros kenyértől igen (ezt konkrétan pár napja kapta, meg is éreztük). Szóval ha valamit nehezebben emészt, attól lesz büdibb, lehet náaltok nem ugyanaz miatt, mint nálunk, az én kutyám kifejezetten nem bírja a zsírokat. De a túlzott fehérjétől is lehet nagyon büdös a pukija. Remélem segítettem.
2008. dec. 21. 12:58
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, előző vagyok, meg úgy látszik, vak is... szóval nem adsz neki moslékot. Akkor a kutyatáp beltartalmával van baj. Nekünk a Darling vált be a megfizethető kutyatápok közül, attól nem csinál ilyesmit. Az olcsóbb, Pennys, Tescos stb. kutyatápok kész mérgek, rosszul emészthetők, na meg azért még van jó néhány ilyen. Válts tápot, szerintem észre fogod venni a különbséget.
2008. dec. 21. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!