Nagyon melegben a kutyát elvihetem magammal horgászni?
Figyelt kérdés
Rendszeresen eljár velem horgászni, szereti nagyon. A vízbe is bele szokott menni, ha melege van. Holnap elvinném magammal, de 40 fokot mondanak, nem tudom, nem-e ártalmas az már neki. Szerintetek?2022. júl. 23. 00:01
1/18 anonim válasza:
Te se menj ki, mert még egészséges fiatalok is szédelegnek a 40 fokban. Idősebbeknek egyszerűen halálos veszélyt jelent. Kutyáknak, ha nagy és sötét szinű a szőrük, szintén veszélyes. Ha van olyan mély árnyék, ahová mehettek, oda is csak 11-ig, utána csak négy óra után. Várj még egy hetet, amíg ez a nagy meleg csillapodni fog.
2/18 A kérdező kommentje:
Árnyékos a hely ahova megyek. Ott is volt velem többször. Nagyon korán, hajnalban szoktam / szoktunk menni, és estig kint vagyunk.
2022. júl. 23. 00:17
3/18 anonim válasza:
Ilyen melegben nem vinnem, de en se mennek.
4/18 anonim válasza:
Nagyon vigyázz rá, az enyém abba halt bele, hogy kint volt a napon és nem ment árnyékba, ott ugatta a szomszédot. Estére elfeküdt, állatorvost hívtunk, de csak két napig élt. Sajnos tizenkét évesen már nem bírta. Egyébként goldi keverék volt. Az orvos szerint napszúrást kapott.
5/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom nyolcas ☹😭
Az enyém imád horgászni menni, minden tavon ismerik, de volt hogy otthon kellett hagynom valami miatt, akkor szomorú volt. Lakásban jobb lesz neki holnap, mint kint?
2022. júl. 23. 00:29
6/18 A kérdező kommentje:
Az enyém bemegy az árnyékba, meg ha melege van, a vízbe is bemegy, és ott áll, vagy hasal a vízben.
2022. júl. 23. 00:30
7/18 anonim válasza:
Ilyen hőségben jobb lenne a lakásban, de függönyözzél be.
8/18 anonim válasza:
Az a baj, ha még egy picit ki is vinnéd, de írtad, hogy kora reggel szoktatok menni és estig kint vagytok. Nagyon meleg lesz, egész nap túl sok lenne. Esetleg kora reggel pár órát.
9/18 A kérdező kommentje:
Otthon hagytam, én már kint vagyok a tavon.
2022. júl. 23. 07:39
10/18 anonim válasza:
Megfosztottad a kutyát egy jó kis vizezös naptól.
Nem mindenhol lesz 40 fok. Akik strandra, a Balatonra mennek, azok mind meghalnak?
Az udvaron hagytad, vagy légkondis lakásban?
Na, most lehet piroskezecskézni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!