Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Utalom a magyar vizslakat...

Utalom a magyar vizslakat hogy lehet egy kutya ilyen?

Figyelt kérdés
A haveromnak van 1 majdnem 2 éves vizsgája es azt állítja hogy neveli rendesen..de olyan egy kis b*ti kutya .meg se tudna védeni.ugatni azért tud mindenkire de f*sik. Sokszor láttam hogy udvaron voltak és ugat ha meglat valakit messziről a gazdája hiába hallgattassa el tovább morog vagy ugat a kutya. Ha valakit meg lát hogy jön le le udvarban oda rohan hiába mondja a gazdája hogy nem.. borzasztoan seggbe mászó kutya egyedül se lehet hagyni mert szét szed mindent és ugat...mindenhova követ hozzatennem..aranyos kutya meg minden tényleg de nagyon problémás...főleg az hogy nem hallgat a gazdájara.. nem találkoztam életemben egy ilyen b*zis kutyával...

2022. júl. 21. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Ház Téged is úgy neveltek kb mint haverod a kutyát.

Ostoba is vagy hozzá.

2022. júl. 21. 19:32
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Hát *
2022. júl. 21. 19:33
 13/16 kovibriii94 ***** válasza:
100%

Nekem egy weimari vizslám van. “Hason szőrű” csak talán még makacsabb.

Nagyon is élhető kutya, a szívem csücske! A szerelmem! Nagyon okos, nagyon intelligens, szófogadó, hűséges és sorolhatnám még…

Nagyon sokat kell vele foglalkozni, de végtelenül meghálálja, neki és nekünk is könnyebb, minek többet megyünk vele, és tanítjuk. Ja és, nem csak mi tanítjuk hanem rengeteget tanultuk mi is tőle!

Szegény vizsla, egy szerető, gondoskodó, de határozott gazdi kellene neki.

2022. júl. 21. 21:38
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Kerdezo,a sorrendisegi szabalyokat tartsa be a gazdi. Most azer koveti a kutYa otthon,mert azt kepzeli ,h o (a kutya) a fonok.

A vizslat vadaszathoz tenyesztettek!! Nem orzovedo fajta. Nem fog megvedeni.

2022. júl. 22. 05:13
 15/16 Bferike ***** válasza:
100%

Olyan, mint a magyar néplélek:

csak ugat, de nem harap.

Én mondjuk imádom őket!

Egt vuzsla sosem fog bántani senkit.

2022. júl. 22. 08:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egt vuzsla sosem fog bántani senkit."

Ezt cáfolom. A mi vizslánk simán megvédte anyukámat, amikor megtámadták.

2022. júl. 23. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!