Én Royal Caninnal, Acanával etettem. A RC nem rossz, az Acanától hasmenése lett a kutyámnak és már nem is eszi.
2010. szept. 21. 17:08
2/13 anonim válasza:
Szia! Én Acana Adult-tal etetem a kutyámat, általában mindig akcióban veszem, bár még így is elég drága.
2010. szept. 21. 17:17
3/13 anonim válasza:
Nekünk amstaffunk van mi etettünk Royal Caninnal nekünk nem jött be mert elkezdett tőle nagyon nyúlni, szerencsére időben leállítottuk róla, utána Acanával azt nem nagyon ette meg. Szerintem tapasztald ki a happy dog egy közép kategóriás táp, de van neki prémium minőségű is. Nekünk a Eukanube vált be.
2010. szept. 21. 17:19
4/13 anonim válasza:
Én Royal Canin Maxi babydoggal =)
Sztem nagyon jó én mindig ezel etettem :)
2010. szept. 21. 17:25
5/13 anonim válasza:
Én most Royal C. Junior Maxival de nem nagyon eszi már így hát a [link] rendeltem INGYEN tápmintát majd a héten jön a Dog Chow.
Ez is ugyanolyan jó táp mint a RC.. Az RCről többen irják meg olvasom hogy nemeszi a kutya fáj töle a haja stb....lehet az enyémnek is ez a baja.. de ha elfogy ez a 4kg ami 5000forint felett van ami már nagyon drága nekünk akkor 7,800ért rendelek 15 kgot a dog chowbol
2010. szept. 21. 17:29
6/13 anonim válasza:
Acana adult dog és néha Taste of the wild (bölényes és szarvasos).
2010. szept. 21. 17:30
7/13 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam ezeket a prémium tápokat, nemsokra lesz kutyám majd ki próbálom. Amúgy lehet vegyesen etetni őket? Úgy hogy valamikor sima táp vagy konzerv máskor prémium...
2010. szept. 21. 18:01
8/13 anonim válasza:
Pro 26. RC , acana ezeket nem mertem pont a fentebb felsoroltak miatt.Nyúlik a kutya ( ez fura, mert sok embertől hallottam már ) hasmenés stb. Szóval tápból ezeket, de mindennap kap far- hátat rizzsel , csirkenyak tésztával mikor mi. És imádja anyukám karfiollevesét :D:D:d
Szóval csúnyán néz ha nem kap házikosztot :D
2010. szept. 21. 18:01
9/13 Peppo válasza:
Eukanuba. Mi ezzel etetjük a bordeaux-i dogunkat, és hihetetlen gyönyörű az izomzata, a felépítése, a szőre... az egész kutya. :)
2010. szept. 21. 18:54
10/13 anonim válasza:
Taste of the Wild és most 7 hónapos közép-ázsiai juhász :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!