Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweilert szeretnék, milyen...

Rottweilert szeretnék, milyen kennelből érdemes venni? (lent)

Figyelt kérdés

törzskönyv nélkül is jó lenne,nem tenyészteni szeretnénk,csak házörzőnek,budapesten esetleg budapesthez közel keresünk rottweiler lány kutyust,fajtatisztát,tenyésztőtől.

kitől érdemes venni?

milyen magyar tenyésztők vannak?

mennyiért?

2010. szept. 21. 15:59
1 2
 11/12 MME ***** válasza:

Bár én még nem találkoztam épelméjű rotival, csak idegbeteg állatokkal, ez csupán a tartási körülményeknek köszönhető, meg mivel népszerű, sok selejt van a környéken "nem minősített" helyről, hogy szépen fogalmazzak; a fajta jó helyről kiegyensúlyott, jó idegrendszerű. Személy szerint imádom őket, mint a nagy, nyugodt kutyákat általában.

A kérdezővel kapcsolatban nem akarok előítéletes lenni, de ha házőrzőnek veszi, az már magában foglal némi jelentéstartalmat. Ebből sokszor születnek hülye rotik. A kutya társállat, maradjunk is ennél a definíciónál. Bocs az offért.

Szerintem több jól hangzó kennelt keress fel, és jól nézd meg a kutyákat. Én kipróbálnám pl. a tenyészállatokat különféle helyzetekben, és ezt elvileg simán kérheted, csak egy kis kiruccanás a környékre, találkozni emberekkel, más kutyákkal, járművekkel, zajokkal, más ingerekkel... Én csak így választok, sőt még ennél is tovább megyek.

2010. szept. 21. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:
16%
Érdekes én nem híres kennelből hoztam a kutyámat, és nem lett idegbeteg selejt állat.Világ életében az ágyam mellett aludt, szelíd volt és imádott.
2010. szept. 21. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!