Rottweilert szeretnék, milyen kennelből érdemes venni? (lent)
törzskönyv nélkül is jó lenne,nem tenyészteni szeretnénk,csak házörzőnek,budapesten esetleg budapesthez közel keresünk rottweiler lány kutyust,fajtatisztát,tenyésztőtől.
kitől érdemes venni?
milyen magyar tenyésztők vannak?
mennyiért?
Ezeket a gyilkos dögöket inkább lőni kellene nem pedig venni!
Ha "szerencséd" lesz, téged is széttép egy ilyen génhulladék.
16:05-nek:
Hát persze, szokás szerint rögtön a fajtát minősítsük, még véletlen se a szaporítót, aki a világra hozta, ki tudja milyen körülmények között, vagy a gazdát, aki félre nevelte, mert számára csak státuszszimbólum... Érdekes, én ismerek nagyon jó fej rotikat, és engem a kutyáimmal (pedig tacskóim vannak) sosem akartak széttépni...
Amit belinkeltek kennel, nekem is szimpatikus. Próbálkozz ott, vagy : [link] nézz körbe itt.
kedves első téged emberek neveltek vagy földönkívüliek hogy ennyire buta vagy?
12 évig volt velem a kutyám és sem nem gyilkos sem nem génhulladék. téged kéne lelőni nagyon sürgősen.
köszönöm a KEDVES válaszokat!:)
még jöhetnek:)
Szerintem az első válaszolót kéne lelőni. Bele a folyóba :D
Nekeünk is volt rotink nagyon jó kutya :)
Mai hírekben volt: öt ilyen génszar támdt rá egy emberre - lelőtték, mimt a kutyát! (mármint a dögöket) Nagyon helyesen!
LELŐNI MINDET!!! Meg aki tartja őket azokat is!
Jah.. még egy...
A kutyabu..zik meg mehetnek a kva anyjukba! Majd ha egy hozzátartozójukat marják szét ezek a tenyészdögök, akkor másképp fognak gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!