Miért van az,hogy aggódok a kutyámért és ha megemlítem itthon akkor édesanyám rögtön jön a bezzeg én nem érdeklek senkit jaj én ilyen jaj én olyan beteg vagyok meg a kutya fontosabb én meg ember vagyok dologgal?
2/
Hát engem jó párszor kiidegel egyik héten ilyen másik héten amolyan,ha ezt csinálok az a baj ha amazt csinálok amit mond akkor is baj meg sorolhatnám...
Pár hónapja műtötték a kutyát daganattal és elég élénk volt tegnapelőttig tegnap óta kicsit bágyadt és furán viselkedik ezért is törődök most vele,hogy remélem nincs semmi baja de ettől függetlenül édesanyámat se szarom le csak ő kb úgy csinálja.
1/
Na hát az biztos de nem kéne ez a sok hülyeség ha változna de ő már nem fog...
Vannak olyan emberek, akik folyton sajnáltatják magukat. Nálunk is van ilyen a családban, ami oké, persze, ha valakinek van valami egészségügyi baja, az nem jó, viszont például nekem is van egészségügyi problémám, és én nem szoktam magamat sajnáltatni, hanem élem az életemet és kész.. Viszont például a családtagom folyton sajnáltatja magát, meg mindig mondja, hogy ő ezt meg amazt nem tudja megcsinálni, mert ő ilyen meg olyan beteg, ő itthon semmiben sem tud segíteni, stb. (és amúgy hiába van egészségügyi baja, ez, hogy "én nem tudok semmit sem csinálni itthon a betegségem miatt" csak egy kifogás, mert oké nyilván van, amiben a betegsége akadály, de azért például bepakolni a mosogatógépbe nem egy nagy erőfeszítés...) Vagy pedig ha valaki a problémáiról beszél, akkor a családtagom rögtön elkezdi, hogy hát még neki milyen problémája van... más problémája nem számít, csak az övé, mert szerinte ő mindenkinél rosszabb helyzetben van, amikor ez nem igaz amúgy.
Van aki szereti magát sajnáltatni, és ennyi. Egyszerűen van aki ilyen.
#5 Nekem munkatársam van ilyen, már az összes többi munkatársat kiidegeli vele. Közelít a 60-hoz, eddig nem volt semmi baja, de most kb két éve elkezdett fájni a térde meg a dereka, azóta mindenkinek elmondja, hogy ő neki mennyi baja van, neki milyen rossz, már nem is kéne dolgoznia, mert milyen beteg. Porckopása van, ami amúgy ennyi idősen nem csoda, sőt, mondhatni, normális. Aztán van egy 30 éves munkatársam, aki meg epilepsziás, volt már trombózisa és le van tapadva mindkét kezében az izom, amiért műtétre vár, állandóan fáj a keze. Meg van egy 20 éves munkatársam, akinek meg térdízület sorvadása van, meg combizom zsugorodása, ami miatt szintén állandó és nagyon erős fájdalmai vannak, látni sokszor alig bír menni, veri a víz.
Erre jön a fentebb említett munkatárs, akinek porckopása van majdnem 60 évesen és nekikezdi, hogy az hagyján, neki mennyi baja van, meg fiataloknak nem lehet bajuk, csak neki és hogy mindig ő szív, fájós lábbal meg háttal itt dolgozik, fiatalok meg hogy képzelik, hogy elmennek táppénzre ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!